Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Mönchengladbach – Vakantie vlak over de grens - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Mönchengladbach – Vakantie vlak over de grens - EuroRelais

Vakantiehuis Mönchengladbach – Vakantie vlak over de grens

Mönchengladbach
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Mönchengladbach

Huis Mönchengladbach
16 dec. - 23 dec.
€126 per nacht
Huis ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.8
"Uitstekend" (37 beoordelingen)
Mönchengladbach, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Details
e-domizil
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Mönchengladbach
9 nov. - 16 nov.
-13%
€104
€90 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.2
"Goed" (12 beoordelingen)
Mönchengladbach, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Chalet Mönchengladbach
9 nov. - 16 nov.
-13%
€85
€75 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (3 beoordelingen)
Mönchengladbach, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Een vakantiehuis Mönchengladbach vlak over de grens is een ideale accomodatie voor uw vakantie in Duitsland. Mönchengladbach ligt maar 35 kilometer van de grens met Nederland. U kunt daarom zowel met de auto als met de trein gaan. Mönchengladbach ligt in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen en heeft 255.000 inwoners. U kunt eventueel andere grote steden in de omgeving bezoeken, zoals Essen of Duisburg. De naam van de stad is al meerdere keren gewijzigd. Origineel heette de stad Gladbach. Dat werd verwarrend, omdat een andere stad ook ongeveer zo heette. In 1888 werd daarom de naam veranderd in München-Gladbach. Toen dachten mensen weer dat het ging om een wijk in München, en weer werd de naam veranderd. Ditmaal in Mönchen Gladbach. In 1960 werd het Mönchengladbach.

Vakantie vieren in Mönchengladbach

Vanuit uw vakantiehuis Mönchengladbach kunt u de stad verkennen. Een van de musea die u gezien moet hebben is het Abteilberg-Museum, dat ook een beeldentuin heeft. Tiergarten Mönchengladbach is geschikt om met de kinderen een dagje door te brengen. Mönchengladbach ligt aan de EUROREGA-Fietsroute. Het landschap biedt genoeg mogelijkheden voor vele fietsroutes. Maar u kunt hier ook prachtige wandelingen met uw hond maken. Wanneer u dichter bij uw vakantiehuis Mönchengladbach wilt blijven, kunt u naar de Botanische Garten of de Volksgarten gaan, waar u lekker op een bankje kunt genieten van de natuur.

Het hele jaar door zijn er evenementen in Mönchengladbach, zoals in mei het Ensemblia, een festival voor muziek, theater, dans en kunst. Het maakt dus niet uit wanneer u een vakantiehuis Mönchengladbach boekt, het hele jaar door is er wel iets waar u naartoe kunt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag