De mooiste vakantiehuizen 
in Odenwald - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Odenwald - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Odenwald

Odenwald
Om het even wanneer
Gasten
Odenwald
Om het even wanneer
Gasten
Het Odenwald is voor het grootste deel een dicht bebost gebied dat gelegen is op de grenzen van de drie deelstaten Hessen, Beieren en Baden-Württemberg. De ligging van de vakantiewoningen Odenwald zijn erg goed ten opzichte van de indrukwekkende natuur en de historische steden. NatuurparkHet Odenwald is een middelgebergte in Duitsland dat een veelzijdige natuur heeft en aangewezen is als officieel natuurpark.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Odenwald

Appartement Odenwald
27 jul. - 3 aug.
€67 per nacht
Appartement 45 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.2
"Goed" (8 beoordelingen)
Odenwald, Beerfelden, Duitsland
Boek nu
Appartement Odenwald
14 dec. - 21 dec.
€98 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Odenwald, Beerfelden, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Odenwald
16 nov. - 23 nov.
€97 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Odenwald, Beerfelden, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Odenwald

Deze helling is gelegen onder de Felsberg en is zeer bijzonder om te zien. Ook zijn er in het dorpje Buchen in het Odenwald druipsteengrotten te vinden die fantastisch zijn om van dichtbij te bewonderen. De natuur en de bossen in het Odenwald zijn zeer geschikt voor een wandelvakantie tijdens een verblijf in uw vakantiewoning Odenwald. Er zijn verschillende wandel routes uitgezet zoals de Katzenbuckel, die veel van het woud en haar vulkanische ontwikkelingen laten zien. Voor de sportieve bergbeklimmers is er een uitdagende klimwand in Mumlingtal. Er zijn veel mogelijkheden in de natuur van het Odenwald, ook voor degene die een ontspannende vakantie in de rustige natuur willen doorbrengen in een vakantiehuis Odenwald bij uitstek geschikt!

Bezienswaardigheden

Éen van de populaire toeristische plekken in het Odenwald is de burcht Frankenstein. Deze burcht is gelegen in de natuur en is een leuk uitje tijdens een vakantie met kinderen. Deze plek staat bekend om het griezelige aspect gecombineerd met historie wat een leuke ervaring voor kinderen is. Naast de fantastische natuur in het Odenwald, is het leuk om tijdens een verblijf in de vakantiehuizen Odenwald een tripje naar een stad te maken. Darmstadt is een echte aanrader om een dagje deze stad te gaan bezoeken. Deze stad staat bekend om haar klassieke muziek en belangrijke universiteit. Dit geeft de stad een rijke geschiedenis, maar ook gezelligheid door de vele studenten. De bezienswaardigheden zijn onder andere de Mathildenhöhe en Luisenplatz. Vanuit de vakantiehuizen Odenwald is het ook mogelijk om de stad Würzburg te bezoeken. Würzburg heeft een gezellig oude kern en ligt aan de rivier de Main. In de binnenstad vindt u Sint-Kilianusdom die op drie na de grootste kathedraal van Duitsland is, deze is zeker de moeite waard om te gaan bezoeken!
De vakantiewoningen Odenwald bieden een veelzijdige vakantie en zijn een goede uitvalsbasis voor ontspannen in de natuur en slenteren door steden!

Alle vakantiehuizen in Odenwald

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag