De mooiste vakantiehuizen 
in Oostzee - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Oostzee - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Oostzee

Oostzee
Om het even wanneer
Gasten
Oostzee
Om het even wanneer
Gasten
De regio Ostsee is het noordelijke kust gebied van Duitsland van de Deense tot de Poolse grens. Dit gebied is erg veelzijdig en heeft veel te bieden. U vindt er historische badplaatsen, duinen, brede witte zandstranden en rivieren. Ook de eilanden voor deze kust zijn erg populair onder toeristen. Een vakantiehuis Ostsee is ideaal voor gezinnen, rustzoekers en sportievelingen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen aan de Oostzee

Appartement Großenbrode
9 nov. - 16 nov.
-15%
€129
€109 per nacht
Appartement 45 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.3
"Goed" (4 beoordelingen)
Großenbrode, Kreis Ostholstein, Duitsland
Boek nu
Appartement Großenbrode
9 nov. - 16 nov.
-36%
€296
€188 per nacht
Appartement 104 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.8
"Uitstekend" (5 beoordelingen)
Großenbrode, Kreis Ostholstein, Duitsland
Boek nu
Appartement Glowe
23 nov. - 30 nov.
-43%
€143
€82 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.5
"Zeer goed" (6 beoordelingen)
Glowe, Vorpommern-Rügen, Duitsland
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Oostzee

Fehmarn staat bekend om haar 2200 zonne-uren per jaar en de eindeloze witte zandstranden. Poel en Rügen bezitten vele kuuroorden door hun heilzame en frisse lucht. Om totaal te ontspannen tijdens een vakantie in een vakantiewoning Ostsee is het een aanrader om een kuuroord op één van deze twee eilanden te bezoeken! Deze luxe kuuroorden zijn gelegen in prachtige rustgevende omgeving en dicht bij de brede witte zandstranden van deze eilanden. De landschappen op deze eilanden bestaan uit mooie natuur en witte zandstranden die worden afgewisseld door indrukwekkende rotsformaties. Een vakantiehuis Ostsee op één van de eilanden voor de Ostsee kust zijn een echte aanrader! De eilanden brengen ontspanning en hebben een gezellige sfeer om een fantastische vakantie te hebben!

Vasteland

De omgeving van de vakantiehuizen Ostsee op het vasteland van Duitsland is erg verrassend en veelzijdig. Dit is dé bestemming waar u kunt genieten van een actieve maar ook een rustige vakantie. De natuur is er prachtig en de steden zijn de moeite waard om te gaan bezoeken! Een groot watersport oord is de Schweriner See! Vanaf de havenstad Wismar is het een half uurtje het binnenland in rijden. Hier treft u veel mogelijkheden voor watersporters en een prachtige natuur met fiets- en wandelroutes. Één van de bijzonderste steden in de buurt van de vakantiewoningen Ostsee is Lübeck. Lübeck is een vestingstad en gelegen aan de monding van de rivier de Trave dicht bij de kust van de Ostsee. Deze stad heeft een historische binnenstad met veel monumenten. De bekendste kerk is de Marienkirche welke bijzonder is om van binnen en buiten te gaan bekijken! Ook is het Mecklenburgse merengebied een aanrader om te gaan bezoeken! Hier vindt u talloze meren met mooie natuur erom heen. Dit gebied is uitstekend voor een leuke wandeling!
De comfortabele vakantiehuizen Ostsee staan garant voor een verrassende vakantie! De bijzondere natuur, de mooie lange zandstranden en de prachtige eilandjes voor de kust zijn veelzijdig en dé bestemming voor een geweldige vakantie!

Alle vakantiehuizen in Oostzee

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag