De mooiste vakantiehuizen 
in Paltserwoud - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Paltserwoud - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Paltserwoud

Paltserwoud
Om het even wanneer
Gasten
Paltserwoud
Om het even wanneer
Gasten
Een vakantiehuis Paltserwoud bevindt zich in deelstaat Rijnland-Palts in het zuidwesten van Duitsland en grenst met Frankrijk. Dit is het grootste aaneengesloten bosgebied van Duitsland. Dit natuurgebied loop door tot in Frankrijk, hier wordt dit gebied Parc Naturel des Vosges de Nord genoemd. UNESCOHet Palterswoud en het Parc Naturel des Vosges de Nord zijn in 1998 samengevoegd en vanaf toen is het door UNESCO tot een biosfeerreservaat uitgeroepen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in het Paltserwoud

Appartement Paltserwoud
19 okt. - 26 okt.
€244 per nacht
Appartement 170 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Paltserwoud, Wilgartswiesen, Duitsland
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Paltserwoud

De hoogste berg is de Kalmit en deze is 673 meter. In de vakantiehuizen Palterswoud kunt u geheel tot rust komen in de natuur. De vele wandel- en fietsroutes laten u de mooiste plekjes in dit natuurgebied zien.

Wijngebied

De Pfalz in het Palterswoud is één van de bekendste wijngebieden in Duitsland, het is 80 kilometer lang en 10 kilometer breed. Deze afmetingen zorgen voor een perfect klimaat en door het beboste gebied worden de wijngaarden tegen hitte en kou beschermd. De Pfalz wordt ook wel eens het Toscane van Duitsland genoemd. In de Pfalz produceren ze vooral droge witte wijnen, maar ook rode wijnen worden steeds meer en meer geproduceerd. Ook door de wijnstreek loop een mooie fietsroute dat een aanrader is om tijdens een verblijf in een vakantiewoning Palterswoud te fietsen.

Steden

Aan de oostkant van het Pfalz gebied ligt Neustad an der Weinstraβe. Deze stad heeft een enorm gezellige historische binnenstad met vele smalle kronkelende straatjes. Aan te raden is om vanuit uw vakantiehuis Paltserwoud een mooie fiets- of wandeltochten door het Pfalz gebied naar Neustad an der Weinstraβe te ondernemen. Aan de westkant van het Paltserwoud bevindt zich de grote stad kaiserslautern. Deze stad telt bijna 100.000 inwoners en staat bekend als industrie- en universiteitsstad waar veel te beleven valt.
De vakantiewoningen Paltserwoud zijn een perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie. U kunt kiezen van ontspanning in de ongerepte natuur tot gezelligheid in drukke steden. Ook een vakantie met kinderen is een echte aanrader voor een vakantiewoning Paltserwoud, uw kinderen zullen zich geen moment vervelen!

Alle vakantiehuizen in Paltserwoud

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag