Vakantiehuis Cochem – Stadje aan de Moezel - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Cochem – Stadje aan de Moezel - EuroRelais

Vakantiehuis Cochem – Stadje aan de Moezel

Cochem
Om het even wanneer
Gasten
Cochem
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Cochem

Appartement Cochem
16 nov. - 23 nov.
€112 per nacht
Appartement 90 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (8 beoordelingen)
Cochem, Landkreis Cochem-Zell, Duitsland
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Cochem
8 jun. - 15 jun.
€95 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.8
"Uitstekend" (6 beoordelingen)
Cochem, Landkreis Cochem-Zell, Duitsland
Begin met boeken
Appartement Cochem
23 nov. - 30 nov.
€112 per nacht
Appartement 90 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.4
"Goed" (8 beoordelingen)
Cochem, Landkreis Cochem-Zell, Duitsland
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Het toeristische plaatsje Cochem ligt in het zuidwesten van Duitsland in de deelstaat Rijnland-Pfalz. Cochem, in het prachtige dal van de Moezel, is vanuit Nederland goed met de auto bereikbaar. Vanaf Utrecht rijdt u er in ongeveer 3,5 half uur naar toe. De kleine afstand is ideaal wanneer u de hond mee op vakantie neemt of kleine kinderen met u mee reizen. Ondanks dat u niet ver van huis zit, waant u zich in een vakantiewoning Cochem in een totaal andere wereld. Het Duitse Moezelgebied is wondermooi met kasteeltjes, rivieren, veel natuurschoon en meer. Ga er heerlijk genieten van een weekendje weg. Maak heerlijke wandelingen en bezoek leuke bezienswaardigheden.

Bezoek bezienswaardigheden vanuit een vakantiewoning Cochem

Het centrum van Cochem is al een mooie bezienswaardigheid op zichzelf. Met een sfeervolle marktplaats met oude vakwerkhuisjes en vele andere historische gebouwen is het centrum echt een plaatje. De Rijksburcht Cochem bevindt zich net buiten het centrum van Cochem op een 100 m hoge berg. Vanuit het kasteel heeft u uitzicht over het plaatsje Cochem. U kunt er een rondleiding krijgen en er zijn dagelijkse demonstraties van een valkenier. Het kruisbeeld, de Pinner-Kreuz, is het hoogste punt van Cochem. U kunt dit punt bereiken middels een leuk ritje met een kabelbaan. Boven heeft u een wondermooi uitzicht over het Moezeldal. U kunt tevens een kijkje gaan nemen bij de oudste mosterdmolen van Europa, de Senf Muehle.

Maak een boottocht vanuit uw vakantiehuis Cochem

De rivier de moezel baant zich een weg door de stad Cochem. U kunt met verschillende rondvaartboten mee de Moezel op voor bijvoorbeeld een dagtochtje naar Oberfell of Beilstein. Vanuit een vakantiehuis Cochem kunt u alle kanten uit. De prachtige Moezel regio heeft iets leuks te bieden voor iedereen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag