Vakantiehuis Trier - een van de oudste steden in Duitsland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Trier - een van de oudste steden in Duitsland - EuroRelais

Vakantiehuis Trier - een van de oudste steden in Duitsland

Trier
Om het even wanneer
Gasten
Trier
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Trier

Appartement Trier
9 nov. - 16 nov.
-22%
€118
€92 per nacht
Appartement 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Trier, Rijnland-Palts, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Trier
15 mrt. - 22 mrt.
€107 per nacht
Appartement 126 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Trier, Rijnland-Palts, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Trier
13 jul. - 20 jul.
€148 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Trier, Rijnland-Palts, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

In de deelstaat Rijnland-Palts ligt de Duitse plaats Trier. Deze stad werd 2000 jaar geleden gesticht onder de naam Augusta Treverorum. De stad claimt de oudste stad van het land te zijn, en of dat nu zo is of niet, Trier heeft wel veel mooie historische bezienswaardigheden die u vanuit uw vakantiehuis in Trier kunt bezichtigen. De stad ligt bij de rivier de Moezel en telt zo'n 107.000 inwoners, waaronder veel studenten uit Luxemburg, wat niet verwonderlijk is, aangezien de stad dicht bij de grens ligt. Met een Trier vakantiehuis heeft u ook de mogelijkheid daar naartoe te gaan. De bekendste persoon uit de geschiedenis die hier geboren is, is Karl Marx. Van zijn geboortehuis is nu een museum gemaakt dat u kunt bezoeken als u in uw vakantiewoning in Trier bent.

Cultuurerfgoed

Dankzij de rijke historie van de stad zijn er genoeg bezienswaardigheden en bevinden onze vakantiehuizen in Trier zich altijd wel in de buurt van een daarvan. De stad beschikt nog over de restanten van een Amfitheater uit de Romeinse Tijd die aan wel 18.000 mensen plaats bood. Een groot bouwwerk is de Porta Nigra. De poort is het grootste Romeinse bouwwerk in Duitsland. Daarnaast moet u tjidens uw verblijf in uw vakantiehuis in Trier de imposante Dom van de stad bekijken met daarnaast de Onze-Lieve-Vrouwekerk. In de avond kunt u eventueel naar een van de theaters gaan die Trier rijk is. Door het jaar heen vinden er allerlei evenementen plaats die wellicht iets voor u zijn.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag