Vakantiehuis Saarbrücken - het centrum van Saarland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Saarbrücken - het centrum van Saarland - EuroRelais

Vakantiehuis Saarbrücken - het centrum van Saarland

Saarbrücken
Om het even wanneer
Gasten
Saarbrücken
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Saarbrücken

Appartement Saarbrücken
31 aug. - 7 sep.
-15%
€121
€103 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (1 beoordeling)
Saarbrücken, Regionalverband Saarbrücken, Duitsland
Boek nu
Appartement Saarbrücken
3 aug. - 10 aug.
€83 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.2
(7 beoordelingen)
Saarbrücken, Regionalverband Saarbrücken, Duitsland
Boek nu
Appartement Saarbrücken
25 jan. - 1 feb.
-19%
€136
€110 per nacht
Appartement 64 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (2 beoordelingen)
Saarbrücken, Regionalverband Saarbrücken, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Saarbrücken is de hoofdstad van de deelstaat Saarland en ligt aan de rivier de Saar. De stad in het zuiden van Duitsland telt ongeveer 177.000 inwoners en is het politieke, culturele en economische centrum van de deelstaat. Met een vakantiehuis in Saarbrücken kunt u vakantie vieren in een sympathieke en sfeervolle stad, met theaters, musea, historische gebouwen en gezellige restaurantjes. Hier kunt heerlijk ontspannen en bijkomen van een druk jaar.

Bezienswaardigheden van Saarbrücken

Loop vanuit uw vakantiehuis in Saarbrücken naar de Alte Brücke, het symbool van de stad. Deze dateert uit 1547 en is de oudste brug van Saarland. Alleen voetgangers en fietsen zijn toegestaan. U kunt dus in alle rust foto's maken van beide oevers. Nabij vind u Schloss Saarbrücken, ook wel Saarbrücker Schloss genaamd. Hierin bevindt zich het Historisches Museum Saar, over de geschiedenis van Saarland. De architect die belast was met de verbouwing van het slot is Friedrich-Joachim Stengel, die ook andere bouwerken in de stad heeft ontworpen, zoals de Ludwigskirche en het plein daaromheen, Ludwigsplatz. Er zijn ook andere toeristische trekpleisters te bezichtigen wanneer u in uw vakantiewoning in Saarbrücken verblijft. De Saarbrücker Zoo trekt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers en heeft meer dan 1000 dieren, waaronder een paar bijzondere dieren als Lemuren en Chinese alligators. Daarnaast zijn er parken waar u doorheen kunt wandelen, zoals het Bürgerpark Saarbrücken en de Deutsch-Französischer Garten.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag