De mooiste vakantiehuizen 
in Wittenberg - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Wittenberg - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Wittenberg

Wittenberg
Om het even wanneer
Gasten
Wittenberg
Om het even wanneer
Gasten
Bent u benieuwd naar het woonhuis van Martin Luther of wilt u genieten vaan mooie wandel-, en fietstochten aan de Elbe, kies dan voor een vakantiehuis Wittenberg. Deze unieke stad is gelegen in de regio Saksen-Anhalt, tussen de steden Berlijn en Leipzig. Ideaal dus voor een stedentripje of een weekendje weg met de hond in Duitsland.Lutherstad WittenbergVerblijft u in een van onze vakantiehuizen Wittenberg vlakbij de stad, dan bevindt u zich in het geestelijke centrum van Europa.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Wittenberg

Appartement Wittenberg
13 jul. - 20 jul.
€78 per nacht
Appartement 42 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Wittenberg, Landkreis Wittenberg, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Wittenberg
17 aug. - 24 aug.
€90 per nacht
Appartement 63 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Wittenberg, Landkreis Wittenberg, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Wittenberg
2 nov. - 9 nov.
€112 per nacht
Appartement 85 m² ∙ 7 gasten ∙ 2 slaapkamers
Wittenberg, Landkreis Wittenberg, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Wittenberg

Marien’ en Slotkerk ‘Allerheiligen’ met de graven van Luther en Melanchthon. Vanaf de slotkerk heeft u een prachtig uitzicht over de uiterwaarden van de Elbe en misschien ziet u zelfs uw eigen vakantiewoning Wittenberg.

Activiteiten in Wittenberg

Wilt u vooral zelf lekker bezig zijn, stap dan op de fiets en ontdek de schilderachtige omgeving van uw vakantiehuis Wittenberg. Neem bijvoorbeeld de Elbe-Fietsroute R2, die van Dresden tot Hamburg loopt en u door de natuur en stad van Wittenberg leidt. Breng vervolgens een bezoek aan de oude ateliers van Lucas Cranach waar u lekker creatief bezig kunt zijn of maak een wandeling door het Alaris Vlinderpark met meer dan 1000m2 tropisch landschap, alvorens u verder fietst naar uw vakantiehuis Wittenberg.

Altijd iets te beleven

Verder is er altijd iets te doen in de omgeving van uw vakantiewoning Wittenberg. In de zomer zijn er diverse optredens in het openlucht theater en concerten op historische binnenplaatsen in de binnenstad. In september kunt u een bezoek brengen aan de pottenbakkersmarkt of vier in november het feest van de Reformatie en in december de adventsvieringen op de Markt van de binnenstad.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag