De mooiste vakantiehuizen 
in Oberlausitz - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Oberlausitz - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Oberlausitz

Oberlausitz
Om het even wanneer
Gasten
Oberlausitz
Om het even wanneer
Gasten
Uw vakantiehuis Oberlausitz is gelegen in het oosten van Duitsland in de deelstaat Saksen. Deze provincie bevindt zich op het punt waar drie landen - Duitsland, Polen en Tsjechië - bij elkaar komen. U zult hier dan ook een mix van culturen zien, beginnend bij de taal die hier gesproken wordt: Sorbisch. Deze erkende Slavische taal in Duitsland zult u tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Oberlausitz veel voorbij horen komen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Oberlausitz

Huis Uhyst
2 mrt. - 9 mrt.
-18%
€163
€133 per nacht
Huis 60 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Uhyst, Boxberg/Oberlausitz, Duitsland
Begin met boeken
Huis Cannewitz
13 apr. - 20 apr.
-2%
€134
€132 per nacht
Huis 95 m² ∙ 9 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.2
"Goed" (4 beoordelingen)
Cannewitz, Malschwitz, Duitsland
Begin met boeken
Huis Kurort Oybin
2 mrt. - 9 mrt.
€71 per nacht
Huis 38 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.0
"Goed" (20 beoordelingen)
Kurort Oybin, Oybin, Duitsland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Oberlausitz

Ook in steden als Zittau, torenstad Bautzen en Dresden vlakbij onze vakantiehuizen Oberlausitz zult u verschillende cultuuruitingen tegenkomen.

Erop uit in Oberlausitz

Komt u meer voor de natuur naar een vakantiehuis in Oberlausitz, dan kunt u zich prima vermaken in het Zittauergebergte in het zuiden van de provincie langs de grens met Tsjechië of in de uitgestrekte heide-, bossen en merengebieden in het noordoosten. Wandel door de bossen met uw hond of beklim delen van het Zittauergebergte. Voor wie goed oplet, kan zelfs een wolf tegenkomen. De laatste jaren hebben zo’n 70 wolven hun verblijf hier gevonden. Wilt u meer weten over dit dier of zelfs op zoek gaan, dan kunt u op een ware ‘wolfsporen excursie’. Houdt u het liever wat romantischer, neem dan de Oberlausitzer Bergweg die u langs verschillende rotsformaties naar het burcht- en kloostercomplex in kuuroord Oybin brengt. Bij de tocht naar de burchtingang komt u langs het trouwkerkje. Voor een verfrissende duik op de weg terug naar uw vakantiehuis Oberlausitz gaat u naar het Olberdorfermeer waar u onder andere kunt surfen en zeilen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag