Vakantiehuis Freiburg - vakantie bij het Zwarte Woud - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Freiburg - vakantie bij het Zwarte Woud - EuroRelais

Vakantiehuis Freiburg - vakantie bij het Zwarte Woud

Freiburg
Om het even wanneer
Gasten
Freiburg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Freiburg im Breisgau

Appartement Freiburg im Breisgau
24 aug. - 31 aug.
€101 per nacht
Appartement 71 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
Freiburg im Breisgau, Regierungsbezirk Freiburg, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Freiburg im Breisgau
13 jul. - 20 jul.
€216 per nacht
Appartement 115 m² ∙ 10 gasten ∙ 3 slaapkamers
Freiburg im Breisgau, Regierungsbezirk Freiburg, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Huis Freiburg im Breisgau
2 nov. - 9 nov.
-16%
€329
€275 per nacht
Huis 192 m² ∙ 12 gasten ∙ 5 slaapkamers
Freiburg im Breisgau, Regierungsbezirk Freiburg, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Wat dacht u van een vakantiehuis in Freiburg, vlak bij de Franse en Zwitserse grens? Zo hoeft u uw trip niet alleen maar tot Duitsland te beperken, maar zou u eventueel nog een van die andere landen kunnen bezoeken. Freiburg zelf is met zijn oude stadscentrum en bezienswaardigheden waar jaarlijks vele toeristen op afkomen zeker de moeite waard om te verblijven.

Toeristische trekpleisters

Het Münsterplatz is een belangrijk plein in de stad. Stap uit uw vakantiehuis in Freiburg en loop er naartoe. Hier staat ook het bekendste bouwwerk van de stad, het Munster van Freiburg. Deze kathedraal moet u ook van binnen bewonderen, waar kunstwerken van de dertiende tot de twintigste eeuw te vinden zijn. Verder bevinden zich dicht bij het plein het Historisches Kaufhaus, het Wentzingerhaus en het Kornhaus. Wanneer u vanuit uw vakaniewoning in Freiburg naar de binnenstad loopt, zult u ongetwijfeld iets kenmerkends van Freiburg aantreffen: Bächle. Deze met water gevulde goten werden vroeger gebruikt als watervoorziening. Daarnaast zijn er verschillende musea te vinden in de omgeving van uw vakantiehuis in Freiburg. Het grootste museum van de stad is het Augustinermuseum. Dit museum bevat een omvangrijke verzameling kunstobjecten uit bijvoorbeeld de middeleeuwen en de negentiende eeuw.

Natuur

Voor wandelaars is een vakantiewoning in Freiburg ook ideaal. Op de nabijgelegen Schlossberg zijn er vele paden waardoor u leuke wandelingen kunt maken. Op de top van de berg staat de Schlossturm die u ook nog kunt beklimmen om van het uitzicht te genieten. Bovendien zijn er restaurants waar u kunt uitrusten alvorens u weer terug naar beneden wandelt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag