Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

De mooiste vakantiehuizen in Estland

Estland
Op elk moment
2 personen
Uw vakantie in Estland begint met het huren van een vakantiehuis of vakantiewoning. Estland ligt in het noorden van Europa en grenst onder meer aan de Oostzee, Letland en Rusland maar ook aan de Finse Golf. U vindt hier historische landschappen, het reusachtige Peipusmeer en in de hoofdstad Tallinn, in de provinvie Harjumaa, vindt u onder meer veel gotische gebouwen, kerktorens maar ook veel restaurants en cafés.
LEES VERDER »

Populaire regio's en steden in Estland

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Estland

Pärnu, Pärnu linn, Estland
Huis
14 6
Controleer de prijs
Kalamaja, Põhja-Tallinn, Estland
27 m² Appartement
2 1
4,7 / 5
"Uitstekend"
vanaf 490 €
voor 1 week
Kalamaja, Põhja-Tallinn, Estland
27 m² Appartement
2 1
4,8 / 5
"Uitstekend"
vanaf 434 €
voor 1 week
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Estland

Zo brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan de universiteitsstad /info/contact. Deze stad ligt in het zuiden en hier vindt u de grootste en oudste universiteit van de stad. Het Raadhuisplein is een bijzondere ontmoestingsplaats maar ook de St. Janskerk, de ruïne van de Toomkirik en het stedelijk museum zijn een zoek zeker waard. Uw vakantiehuis of vakantiewoning neemt u ook mee naar het Mõniste Vabaõhumuuseum, dit is het oudste openluchtmuseum van Estland en hier kunt u zien hoe men vroeger leefden.
Als u met de kinderen op vakantie in Estland bent, is het een aanrader om het Soomaa Rahvuspark te bezoeken. Dit nationale park biedt ruimte aan zoogdieren als reeën, bruine beren, wolven, lyxen en wilde zwijnen. Daarnaast zijn er in dit park verschillende wandelroutes te volgen waar u heerlijk kunt wandelen en de omgeving kunt verkennen. Daarnaast is een bezoek aan Toila een aanrader met de kids, makkelijk bereikbaar vanuit een vakantiehuis in Ida-Virumaa

Eilanden van Estland

Wist u trouwens er nog een kleine 1500 eilandjes behoren tot Estland? De meeste van hier van zijn niet bewoond maar diegene die wel worden bewoond worden vaak door traditionele wijze in stand gehouden. Een vakantiehuis Estland neemt u mee naar het grootste eiland /info/contactwaar u het nationale park Vilsandi bezoekt. Het eiland Muhu is bekend om zijn kaasfabriek en het landgoed Pädeste Mõis uit de 16e eeuw.
Als u nog tijd over heeft, kunt u een bezoek brengen aan een van de andere interessante eiklanden als Hiiumaa, Suuremõisa of het schiereiland Kõpu. Een vakantie in een knusvakantiehuis in het mooie en veelzijdige Estland biedt voor ieder wat wils!

Alle vakantiehuizen in Estland

image-tag