Vakantiehuis Talinn - vakantie in de hoofdstad van Estland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Talinn - vakantie in de hoofdstad van Estland - EuroRelais

Vakantiehuis Talinn - vakantie in de hoofdstad van Estland

Tallinn
Om het even wanneer
Gasten
Tallinn
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Tallinn

Appartement Keldrimäe
28 sep. - 5 okt.
€45 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 8 gasten ∙ 2 slaapkamers
Keldrimäe, Kesklinn, Tallinn
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Rotermanni kvartal
€59 per nacht
Appartement 27 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.3
"Goed" (429 beoordelingen)
Rotermanni kvartal, Kesklinn, Tallinn
Boek nu
Appartement Tatari
€103 per nacht
Appartement 90 m² ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.6
"Zeer goed" (39 beoordelingen)
Tatari, Kesklinn, Tallinn
Boek nu
Bekijk alle deals

Tallinn is de hoofdstad van Estland, het kleinste van de drie Baltische landen. Tallinn is gelegen aan de Baai van Tallinn; aan de andere kant daarvan ligt Helsinki, Finland. De stad is een echte vakantiebestemming. Jaarlijks komen hier zo'n 1.5 miljoen vakantiegangers naartoe. Een vakantiehuis in Talinn is een perfekte accomodatie voor uw vakantie. U bent snel bij de binnenstad Vanalinn, die in zijn geheel tot de UNESCO Werelderfgoedlijst behoort.

Bezienswaardigheden

U heeft vanuit uw vakantiewoning in Talinn een goed uitzicht op de Domberg (Toompea). Hier ziet u de Domkerk en het Toompeakasteel. Een van de hoektorens kunt u van grote afstand zien: lange Herman. Bent u met uw kinderen op vakantie? Dan moet u beslist een kijkje nemen in de dierentuin, de enige van het land. Meer dan 500 verschillende diersoorten kunt u hier bekijken. Ook het openluchtmuseum is een hele belevenis. De 79 gebouwen, vissershuisjes, boerderijen en molens, laten het dagelijks leven in Estland van een paar eeuwen terug zien. U hoeft uw vakantiehuis Tallinn maar uit te stappen en u kunt al genieten van de mooie architectuur van de stad. Ook een uitzicht van boven is de moeite waard. Ga daarvoor naar de televisietoren van Tallinn. U begint met een korte 3D-film over de toren, waarna u met een lift naar het uitkijkplatform gaat. De echte thrillseekers kunnen daar nog buiten over de rand lopen. Uiteraard heeft de stad ook nog talloze clubs en discotheken waar u de hele nacht kunt doorbengen. Als u meer behoefte hebt aan een wat rustigere avond kunt bij een van de gezellige restaurantjes of bars rustig bijkletsen met uw vakantiegenoten over de activiteiten van de dag, alvorens u terugkeert naar uw vakantiewoning in Talinn.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag