Vakantiehuis Helsinki - het centrum van FInland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Helsinki - het centrum van FInland - EuroRelais

Vakantiehuis Helsinki - het centrum van FInland

Helsinki
Om het even wanneer
Gasten
Helsinki
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Helsinki

Appartement Katajanokka
2 jul. - 9 jul.
-23%
€169
€131 per nacht
Appartement 28 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.8
"Uitstekend" (66 beoordelingen)
Katajanokka, Helsinki, Finland
Boek nu
Studio Vuosaari
5 okt. - 12 okt.
-63%
€209
€78 per nacht
Studio 42 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Vuosaari, Helsinki, Finland
Boek nu
Appartement Ullanlinna
21 nov. - 28 nov.
€357 per nacht
Appartement 93 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.9
"Uitstekend" (24 beoordelingen)
Ullanlinna, Helsinki, Finland
Boek nu
Bekijk alle deals

Helsinki is de hoofdstad van Finland en ligt in het zuiden van het land aan de Finse Golf. De stad heeft ongeveer 610.000 inwoners en is het centrum van Finland. Hier zetelt de regering. Als u ooit eens een vakantie wilde vieren in een Scandinavisch land, dan is een vakantiehuis in Helsinki zeker een aanrader. De stad kent vele bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn.

Helsinki beleven

Het ligt er maar aan wat uw interesses zijn; u kunt van alles beleven en bezichtigen in de stad wanneer u eenmaal in uw vakantiewoning in Helsinki zit. Het bekendste bouwwerk is de Domkerk, aan het Senaatsplein. De kerk werd gebouwd ter ere van de Russische tsaar Nicolaas I. Het grootste museum van het land staat in Helsinki en is het Nationaal Museum van Finland. Na een bezoekje zult u heel wat meer weten over geschiedenis van Finland, van de steentijd tot de moderne tijd. Een ander groot museum dat u wellicht wilt bezichtigen vanuit uw vakantiewoning in Helsinki is het Helsinki Museum, over de geschiedenis van de stad. Verder bevinden zich drie grote theaters in de stad, het Fins nationaal theater, het stadstheater Helsinki en het Zweedse theater. Er is er vast een niet te ver van uw vakantiewoning in Helsinki vandaan. Daarnaast is er nog de nationale opera, dus u hoeft 's avonds niet in uw vakantiehuis Helsinki te zitten, maar u kunt nog culturele activiteiten ondernemen. U zou tijdens uw vakantie ook nog een uitstapje kunnen maken naar Estland, dat aan de andere kant van de Finse Golf ligt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag