Vakantiehuis Bordeaux - de wijnstad van Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Bordeaux - de wijnstad van Frankrijk - EuroRelais

Vakantiehuis Bordeaux - de wijnstad van Frankrijk

Bordeaux
Om het even wanneer
Gasten
Bordeaux
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 8 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Bordeaux

Appartement Bordeaux
7 sep. - 14 sep.
€80 per nacht
Appartement 62 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bordeaux, Gironde, Frankrijk
Begin met boeken
Huis Bordeaux
9 jun. - 16 jun.
-13%
€259
€226 per nacht
Huis 120 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Bordeaux, Gironde, Frankrijk
Begin met boeken
Huis Bordeaux
23 mei - 30 mei
-12%
€137
€120 per nacht
Huis 85 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bordeaux, Gironde, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Bordeaux kent iedereen wel van de lekkere wijnen, maar het is ook een leuke vakantiebestemming. Boek een vakantiehuis in Bordeaux en u zult versteld staan van de prachtige stad. De in het zuiden van Frankrijk gelegen plaats ligt in de prachtige omgeving van de regio Aquitanië. Op ongeveer 50 kilometer afstand ligt de Atlantische Oceaan.

Highlights

Het historische centrum van Bordeaux staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en ook in de rest van de stad is er geen gebrek aan prachtige architectuur. Stap uit uw vakantiewoning in Bordeaux en wandel op uw gemak door de stad. Loop het grootste plein van Frankrijk op, het Place des Quinconces. Er bevinden zich enkele prachtige, monumentale fonteinen. Het Grand Théâtre en de Cathédrale Saint-André zijn twee prachtige bouwwerken die ook een blik waard zijn. Er is zoveel te zien in de stad, dat alle vakantiehuizen in Bordeaux wel in de buurt van een bezienswaardigheid gelegen zijn. Er zijn ook een aantal toonaangevende musea te vinden in de stad. Een belangrijk museum is het Musée de Beaux-Arts dat gevestigd is in de Oranjerie van het stadhuis. Hier zijn ook kunstwerken te zien van Nederlandse schilders als Rubens.

Gastronomie

Wanneer u geen zin hebt om te koken in uw vakantiehuis in Bordeaux, dan kunt u vanzelfsprekend heerlijk eten bij een van de vele restaurantjes die de stad rijk is, met eventueel een wijntje erbij. Veel vis zult u op de menukaarten vinden, vanwege de nabijheid van de zee.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag