Vakantiehuizen Brest – Het westerse punt van de Bretagne - EuroRelais base64Hash Vakantiehuizen Brest – Het westerse punt van de Bretagne - EuroRelais

Vakantiehuizen Brest – Het westerse punt van de Bretagne

Brest
Om het even wanneer
Gasten
Brest
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Brest

Huis Brest
27 apr. - 4 mei
-30%
€528
€369 per nacht
Huis 290 m² ∙ 15 gasten ∙ 6 slaapkamers
Brest, Finistère, Frankrijk
Begin met boeken
Appartement Brest
23 jun. - 30 jun.
-25%
€99
€74 per nacht
Appartement 27 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (44 beoordelingen)
Brest, Finistère, Frankrijk
Begin met boeken
Appartement Brest
16 jun. - 23 jun.
€73 per nacht
Appartement 71 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.6
"Zeer goed" (42 beoordelingen)
Brest, Finistère, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Optimaal genieten van een verblijf in het Bretagne kan met een vakantiehuis Brest. Vanuit de vakantiewoning Brest is het mogelijk om van de diverse bezienswaardigheden en festivals te genieten. Als u met de auto komt, rijdt u langs Rennes en is een korte omweg langs Parijs voor een stedentrip mogelijk.

Brest - bekend om zijn militaire en burgerlijke haven

Uw vakantiehuis Brest ligt op het schiereiland Bretagne, de stad staat vooral bekend om zijn grote militaire en burgerlijke haven. De haven is al eeuwenlang van groot strategisch belang voor de stad en het achterliggende land. Tegenwoordig is de haven vooral in trek bij de vele bezoekers die Brest aandoen en hier kunnen genieten van een havenrondvaart of een wandeling langs de kade tot aan Pointe of Port de Recouvrance, een hefbrug met uitzicht op de marinehaven en de daar liggende marineschepen. Vanaf uw vakantiehuis Brest kunt u ook langs Boulevard de la Marine lopen, welke uitkomt bij een kasteel uit de 15e of 16e eeuw. Iets verder gelegen bevindt zich de promenade Cours Dajot die aan het einde voor een geweldig panoramisch uitzicht zorgt.

Brest - een unieke ervaring

Met een vakantiewoning Brest als uitgangspunt kan gekozen worden voor een dagje uit naar het scheepsmuseum of Océanopolis. Dit is een oceanisch ontdekkingspark waarbij bezoekers in de gelegenheid gesteld worden om kennis te maken met enorme aquaria waarin een zeer gevarieerd zeeleven te vinden is. Daarnaast is er een speciale zeehondenkliniek. Sommige zeefauna mag zelfs aangeraakt worden, voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Als u een vakantiewoning Brest in de maanden juli en augustus huurt, maakt u deel uit van de jaarlijkse twee maanden durende carnaval die in het teken van eten, drinken, muziek en dans staat en in de haven van Brest gehouden wordt. In de maand november wordt in het culturele centrum Quest het bekende Festival europeén du film court de Brest gehouden.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag