Vakantiehuis Quiberon – Het schiereiland van Bretagne - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Quiberon – Het schiereiland van Bretagne - EuroRelais

Vakantiehuis Quiberon – Het schiereiland van Bretagne

Quiberon
Om het even wanneer
Gasten
Quiberon
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 4 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Quiberon

Appartement Quiberon
21 sep. - 28 sep.
-41%
€140
€83 per nacht
Appartement 54 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Quiberon, Morbihan, Frankrijk
Begin met boeken
Huis Quiberon
21 sep. - 28 sep.
-44%
€166
€94 per nacht
Huis 52 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.7
"Ruim voldoende" (43 beoordelingen)
Quiberon, Morbihan, Frankrijk
Begin met boeken
Appartement Quiberon
28 sep. - 5 okt.
€62 per nacht
Appartement 32 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Quiberon, Morbihan, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Een onvergetelijke vakantie is met een vakantiehuis Quiberon tegenwoordig geen probleem meer. De stad ligt op een schiereiland aan de Baai van Quiberon en is een bekende vakantiebestemming bij strandliefhebbers. Port Haliguen en Port Maria zijn centrale aankomstpunten, maar ook als u via een andere weg naar uw vakantiewoning Quiberon reist, zijn de havens een kijkje waard. Dicht bij het water zijn er nog andere biezienswaardigheden. Op loopafstand van Port Maria vindt u het Château Turpault en aan de westkust kunt u een megaliet bewonderen die meer dan vijf meter hoog is. Als u goed ter been bent is een wandeling een goede mogelijkheid het hele schiereiland te leren kennen. Met gids of alleen zijn er wandelroutes van in totaal 40 kilometer langs de mooiste punten van de stad. Zo leert u tijdens us verblijf in een vakantiehuis Quiberon eenvoudig de Côte Sauvage, de wilde kust, kennen en kunt u naar de vissershavens en jachthavens kijken. Wie een dagje naar een grote stad wil is touwens vanuit zijn vakantiehuis Quiberon al snel in Nantes.

Quiberon met kinderen

Als u een vakantiewoning Quiberon heeft gehuurd en hier met uw kinderen overnacht, zijn er veel activiteiten die zij ook spannend zullen vinden. Als uw kinderen het te saai vinden de hele dag zandkastelen te bouwen, kunt u naar de speeltuinen bij Jardins de Brétinio gaan. In februari is er bovendien een sprookjesfestival speciaal voor de kleintjes.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag