Vakantiewoning Quimper – Indrukwekkende scheepswrakken bekijken - EuroRelais base64Hash Vakantiewoning Quimper – Indrukwekkende scheepswrakken bekijken - EuroRelais

Vakantiewoning Quimper – Indrukwekkende scheepswrakken bekijken

Quimper
Om het even wanneer
Gasten
Quimper
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Quimper

Appartement Quimper
31 aug. - 7 sep.
-8%
€109
€101 per nacht
Appartement 78 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Quimper, Finistère, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Caravan Quimper
7 sep. - 14 sep.
€59 per nacht
Caravan 34 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.2
"Goed" (23 beoordelingen)
Quimper, Finistère, Frankrijk
Boek nu
Studio Quimper
27 jul. - 3 aug.
€66 per nacht
Studio 20 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Quimper, Finistère, Frankrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Het departement Finistère ligt op de westpunt van het Bretonse schiereiland en heeft als hoofdstad Quimper. Bij uitstek geschikt voor een trip naar een vakantiewoning Quimper. De stad is bekend om zijn aardewerk dat sinds 1690 gemaakt wordt. Het aardewerk kenmerkt zich door religieuze voorwerpen en serviesgoed. In Quimper komen 3 rivieren samen, de Odet, Steir en Jet. Daaruit komt de Bretonse naam van de stad voort, Kemper, wat samenvloeiing betekent.

Historisch en Kunstzinnig

Tal van bezienswaardigheden maken een vakantie in Quimper meer dan de moeite waard. Vanuit uw vakantiehuis Quimper kunt u in de oude stad onder andere de imposante kathedraal Saint-Corentin, het meest volmaakte gotische bouwwerk van Bretagne, bezoeken. Ook een bezoek aan het Musée d'Art mag niet ontbreken, een overzicht aan Bretonse volkskunst en wooncultuur.

Bij laag tij kunt u het zogenaamde "scheepskerkhof" op de zand- en slibbanken aanschouwen. Wrakken van vergane vissersschepen moeten uit eerbied wel met rust gelaten worden. Na een wandeling langs de prachtige kust van kunt u heerlijk relaxen in uw vakantiehuis Quimper. Wanneer u een vakantiewoning Quimper in juli boekt, kunt uw deelnemen aan het Festival de Cornouailles. Een hele week wordt er gedanst en muziek gemaakt.

In de omgeving

Ook in de omgeving van Quimper valt er veel te beleven. Er is helaas geen strand, maar met een vakantiehuis Quimper bent u zo in La Forêt-Fouesnant waar u in de zee kunt zwemmen. In de stad Brest komt u alles over schepen te weten. Wie graag uitgebreise wandelingen maakt, kan in het nationaal park Parc Naturel Régional d'Armorique in het noorden van Quimper de benen strekken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag