Vakantiehuis Rennes – Uitrusten in de hoofdstad van Bretagne - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Rennes – Uitrusten in de hoofdstad van Bretagne - EuroRelais

Vakantiehuis Rennes – Uitrusten in de hoofdstad van Bretagne

Rennes
Om het even wanneer
Gasten
Rennes
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Rennes

Huis Rennes
6 jul. - 13 jul.
-12%
€113
€99 per nacht
Huis 57 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Rennes, Ille-et-Vilaine, Frankrijk
Boek nu
Appartement Rennes
3 jul. - 10 jul.
-13%
€65
€57 per nacht
Appartement 19 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Rennes, Ille-et-Vilaine, Frankrijk
Boek nu
Appartement Rennes
14 jul. - 21 jul.
-13%
€91
€80 per nacht
Appartement 37 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Rennes, Ille-et-Vilaine, Frankrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Huur eens een vakantiewoning Rennes in Frankrijk! Rennes is de hoofdstad van Bretagne en is in een paar uurtjes aan te doen met de trein vanuit Parijs. Rennes is ook via ander openbaar vervoer evenals met de auto goed te bereiken. Rennes heeft een gematigd zeeklimaat en is de tiende stad van Frankrijk qua grootte.

Rennes is een bruisende studentenstad met een grote universiteit en veel leuke culturele en culinaire gelegenheden, musea en winkeltjes. Het hele jaar door worden er muziek en theaterfestivals gehouden, zoals het Transmusicales in de winter, waar gloednieuwe internationale artiesten zich laten horen.

Vanuit een vakantiehuis Rennes kunt u dagelijks genieten van de architectuur in de stad. De historische huizen zijn gebouwd van hout uit de omgeving. Het Parlement van Bretagne is in deze stijl gebouwd. Ook de tuinarchitectuur is het bezichtigen waard. Er zijn mooi aangelegde parken in Rennes waar u kunt wandelen, zoals Park Thabor met rozen en Uberthur met karakteristieke bomen.

Komt u naar uw vakantiewoning in Rennes met uw kinderen dan is het leuk om eens te gaan kijken bij de Franse binnenspeeltuinen in Rennes, de ijsbaan of het planetarium. Een vakantiehuis Rennes is een goede uitvalsbasis om ook de omgeving van deze stad te ontdekken. Ga bijvoorbeeld eens naar Dinan een middeleeuwse stad met oude stadsmuren en veel pottenbakkers. Of naar Saint Malo, een oude vestigingsstad die hoog boven de zee troont en waar je onder meer het fort van de Petit Bé kunt bekijken. Een vakantiehuis Rennes is een goede bestemming voor uw vakantie!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag