Vakantiehuis Saint-Malo – Uitrusten in de Bretagne - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Saint-Malo – Uitrusten in de Bretagne - EuroRelais

Vakantiehuis Saint-Malo – Uitrusten in de Bretagne

Saint-Malo
Om het even wanneer
Gasten
Saint-Malo
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Saint-Malo

Gîte Saint-Malo
28 sep. - 5 okt.
-33%
€109
€74 per nacht
Gîte 65 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Saint-Malo, Ille-et-Vilaine, Frankrijk
Boek nu
Appartement Saint-Malo
28 sep. - 5 okt.
-16%
€65
€55 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (23 beoordelingen)
Saint-Malo, Ille-et-Vilaine, Frankrijk
Boek nu
Appartement Saint-Malo
5 okt. - 12 okt.
-31%
€137
€94 per nacht
Appartement 41 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (49 beoordelingen)
Saint-Malo, Ille-et-Vilaine, Frankrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Een vakantiehuis in Saint-Malo bevindt zich in een stad met een bijzondere geschiedenis. Saint-Malo is gelegen aan de Bretonse kust, en heeft een prachtige oude haven. Vanaf hier vertrekken de boten naar het Verenigd Koninkrijk, bijvoorbeeld naar Plymouth en Portsmouth. Vanaf uw vakantiewoning in Saint-Malo liggen in de wijde omgeving veel plaatsen en dorpen die uw bezoek zeker waard zijn.

Een vakantiewoning in Saint-Malo; divers vermaak in een historische omgeving!

In de buurt van uw vakantiehuis in Saint-Malo zijn veel aantrekkelijke bezienswaardigheden. De oudste nederzetting van de stad is het Gallisch-Romeinse Alethum, waarvan slechts nog enkele resten te vinden zijn. Saint-Malo werd al in de 6e eeuw gesticht en heeft sindsdien een indrukwekkende historie opgebouwd. De vermaarde stadsmuren omgeven het oudste stadsdeel Intra-Muros en vormen het mooist bewaard gebleven deel van Saint-Malo. Het grote kasteel maakt onderdeel uit van de verdedigingswerken in de stad en is, evenals de Kathedraal Saint-Vincent en het graf van de dichter en politicus François René de Chateaubriand, een van de grootste trekpleisters in Saint-Malo. Vanuit uw vakantiewoning in Saint-Malo moet u absoluut ook een bezoek brengen aan de nabij gelegen Mont Saint-Michel in Normandië, een rotsachtig schiereiland met prachtige oude trapstraten en een imposant abdijcomplex dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bij eb is het eiland via de weg en over het strand bereikbaar, maar tijdens vloed wordt Mont Saint-Michel volledig door het water van de Atlantische Oceaan omgeven. Zo bent u met een vakantiehuis in Saint-Malo in een gebied te gast dat op alle fronten een geweldige vakantiebestemming is!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag