Mijn voorkeuren
De mooiste vakantiehuizen 
in Corsica - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Corsica - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Corsica

Corsica
Om het even wanneer
Gasten
Het eiland Corsica is een regio van het Frankrijk. Het ligt in de Middellandse Zee tussen Frankrijk en Italie. Boven het eiland Sardinië en onder de Italiaanse regio Ligurië. Corsica wordt ook wel 'Île de beauté' genoemd, wat niets minder dan prachtig eiland betekent. Boekt u een vakantiehuis Corsica dan ligt er een wonderschoon eiland op u te wachten.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op Corsica

Accommodatie Venzolasca
20 jan. - 27 jan.
-15%
€135
€114 per nacht
Accommodatie ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (3 beoordelingen)
Venzolasca, Haute-Corse, Corsica
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Carcheto-Brustico
30 mrt. - 6 apr.
-29%
€121
€86 per nacht
Huis ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Carcheto-Brustico, Haute-Corse, Corsica
Gratis annulering
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Coti-Chiavari
20 apr. - 27 apr.
-46%
€159
€86 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (2 beoordelingen)
Coti-Chiavari, Corse-du-Sud, Corsica
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Corsica

U kunt er prachtige wandelingen gaan maken, bijvoorbeeld vanuit uw vakantiehuis in Cap Corse, het noordelijke schiereiland. Het binnenland van Corsica is ongerept met bergmeren, kloven en prachtige wijngaarden en olijfgaarden. Er zijn diverse wandelroutes uitgezet. Tussen de hoofdstad Ajacco en Clavi ligt het natuurgebied Calanches de Piana met zijn bergspitsen, mineraalsculpturen, rotsmassa’s en rode granieten kliffen die uit de Cote d´Azur omhoog komen. Ook het natuurreservaat Scandola vertoont soortgelijke rotspartijen. Beide gebieden staan vermeld op de werelderfgoedlijst en dragen bij aan een hemels vakantiegevoel. Eenmaal terug bij uw vakantiehuis Corsica kunt u heerlijk wegdromen over al het moois dat u gezien heeft.

Strandvakantie Corsica

In het westen van Corsica is de kust grillig en rotsachtig. In het oosten van het eiland zijn er juist prachtige zandstranden. Een vakantiehuis Corsica is dan ook een perfecte bestemming voor een vakantie aan zee. De stranden in het Oosten zijn meer geschikt voor een vakantie met kinderen. Het strand loopt er geleidelijk de zee in. De zon schijnt er ’s zomers volop dus denkt u er aan zich goed in te smeren wanneer u een middagje naar het strand gaat. Voor de sportievelingen zijn er op Corsica mogelijkheden om te zeilen en surfen. Een vakantie Corsica biedt voor iedereen mogelijkheden voor een geweldige vakantie!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag