Vakantiewoning Antibes – Uitrusten aan de Franse kust - EuroRelais base64Hash Vakantiewoning Antibes – Uitrusten aan de Franse kust - EuroRelais

Vakantiewoning Antibes – Uitrusten aan de Franse kust

Antibes
Om het even wanneer
Gasten
Antibes
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 12 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Antibes

Appartement Antibes
28 dec. - 4 jan.
-11%
€72
€64 per nacht
Appartement 37 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Antibes, Alpes-Maritimes, Frankrijk
Begin met boeken
Appartement Antibes
14 sep. - 21 sep.
-50%
€154
€77 per nacht
Appartement 31 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Antibes, Alpes-Maritimes, Frankrijk
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Antibes
27 apr. - 4 mei
-12%
€70
€62 per nacht
Appartement 35 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Antibes, Alpes-Maritimes, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Iedereen vindt de Côte d'Azur een prachtige vakantiebestemming, maar de bekende steden aan de kust zijn vaak te druk en vol met toeristen. Wie een rustige strandvakantie wil hebben, is daarom met een vakantiehuis Antibes geholpen. De plaats ligt aan de kust en is via het vliegveld in Nice of met de auto over België bereikbaar.

Als u met kinderen naar uw vakantiewoning in Antibes bent gereisd, is Marineland waar u dolfijnen kunt aaien, een spannende belevenis. Ook het waterpark Aquasplash zeker een goede mogelijkheid om een gezellige dag met het hele gezin te beleven. Wie liever geen geld wil uitgeven om te zwemmen kan natuurlijk naar een van de stranden gaan, fijn zand vindt u bijvoorbeeld bij het strand Plage de la Gravette. Zodra u in uw vakantiehuis Antibes het zand hebt afgespoeld, kunt u verder naar het Musée Picasso Antibes dat zich in het Château Grimaldi bevindt. De collectie toont rond 200 werken van Picasso.

Als u toch de drukte van de grote steden niet wil missen is het vanuit uw vakantiehuis Antibes geen probleem naar omliggende steden te gaan. Cannes is met de auto binnen een half uur te bereiken en ook het Prinsdom Monaco is een geliefde bestemming voor een stedentrip.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag