Vakantiehuis Cannes - de filmstad van Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Cannes - de filmstad van Frankrijk - EuroRelais

Vakantiehuis Cannes - de filmstad van Frankrijk

Cannes
Om het even wanneer
Gasten
Cannes
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 17 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Cannes

Appartement Cannes
30 nov. - 7 dec.
-12%
€56
€50 per nacht
Appartement 24 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Cannes, Alpes-Maritimes, Frankrijk
Boek nu
Appartement Cannes
26 okt. - 2 nov.
-14%
€62
€53 per nacht
Appartement 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.7
"Ruim voldoende" (16 beoordelingen)
Cannes, Alpes-Maritimes, Frankrijk
Boek nu
Appartement Cannes
4 jan. - 11 jan.
-46%
€97
€53 per nacht
Appartement 36 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.9
"Ruim voldoende" (7 beoordelingen)
Cannes, Alpes-Maritimes, Frankrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

In het zuiden van Frankrijk, aan de Côte d'Azur ligt het plaatsje Cannes, een drukbezochte toeristische bestemming. De vele stranden zijn een goede reden om een vakantiehuis in Cannes te boeken. Wandel bovendien over de boulevard La Croissette langs vele boetiekjes en restaurantjes met terassen waar u in de warme zon een verfrissend drankje kunt nuttigen. Dit is ook de plek waar elk jaar het wereldberoemde filmfestival gehouden wordt. Wanneer u in uw vakantiehuis Cannes zit als dit festival gehouden wordt, is het een leuk uitstapje. Er is een grote kans dat u internationale beroemdheden ziet.

Cannes ontdekken

Cannes is niet alleen een leuke vakantiebestemming voor de internationale jetset, ook u kunt een mooie tijd hebben met een verblijf in een vakantiewoning in Cannes. Museumliefhebbers hebben verschillende musea om uit te kiezen. Musée d'Art et d'Histoire de Provence is een leuk museum met voorwerpen uit de prehistorie. Verder zijn er nog de Musée de la Marine, Musée de la Photographie en Musée International de la Parfumerie. Vanuit uw vakantiehuis in Cannes kunt u ook met de boot naar een van eilandjes bij de kust gaan. Een daarvan is Île Sainte-Marguerite. Hier vindt u naast het Musée de la Mer ook een vesting. Vakantiehuizen in Cannes zijn een goede accomodatie om tot rust te komen van uw drukke leven. U hebt de tijd voor u zelf en kunt doen wat u wilt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag