Vakantiehuis Fréjus – Waar cultuur en strand worden gecombineerd - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Fréjus – Waar cultuur en strand worden gecombineerd - EuroRelais

Vakantiehuis Fréjus – Waar cultuur en strand worden gecombineerd

Fréjus
Om het even wanneer
Gasten
Fréjus
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 13 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Fréjus

Appartement Fréjus
25 mei - 1 jun.
-51%
€152
€75 per nacht
Appartement 22 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (29 beoordelingen)
Fréjus, Var, Frankrijk
Begin met boeken
Huis Fréjus
21 sep. - 28 sep.
-39%
€301
€185 per nacht
Huis 130 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (33 beoordelingen)
Fréjus, Var, Frankrijk
Begin met boeken
Appartement Fréjus
26 okt. - 2 nov.
€105 per nacht
Appartement 54 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.6
"Ruim voldoende" (12 beoordelingen)
Fréjus, Var, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

In het departement Var ligt de oude badplaats Fréjus. De Côte d'Azur nodigt uit uw hele verblijf in een vakantiewoning Frejus aan het strand door te brengen, maar natuurlijk valt er nog veel meer te beleven. Als u uw hond heeft meegenomen naar uw vakantiehuis Fréjus, heeft u in het Parc Areca Jardin Botanique of het Base Nature François Léotard de mogelijkheid hem uit te laten. Als u met uw kinderen in een vakantiehuis Fréjus bent, is een bezoek aan Luna Park Fréjus of aan Aqualand Fréjus een leuk uitje. Een stedentrip vanaf hier is ook goed te doen. Met de trein of auto bent u zo in de grotere steden in de omgeving.

Nog meer cultuur

Zo dicht bij de Italiaanse grens zijn er natuurlijk veel gebouwen en ruïnes met Romeinse achtergrond. Vanuit uw vakantiehuisje Fréjus kunt u lopen naar een van de talrijke monumenten, de belangrijkste daarvan zijn het amfitheater, het aquaduct en de wallen. Van deze drie zijn alleen nog ruïnes uit de Romeinse tijd over. De Cloitre de la Cathedrale de Fréjus wordt door bijna iedere toerist in de omgeving bezocht en ook in het Musee des Troupes de Marine beleeft u een interessante middag. Tot slot kunt u met een vakantiehuis Fréjus ook nog naar een van de vele monumenten gaan. Het Mémorial de l'Armée Noire en het Mémorial des guerres en Indochine zijn er twee van.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag