Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Marseille - vakantie aan zee - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Marseille - vakantie aan zee - EuroRelais

Vakantiehuis Marseille - vakantie aan zee

Marseille
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Marseille

Appartement Malpassé
21 okt. - 28 okt.
-50%
€71
€36 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Malpassé, 13th arrondissement of Marseille, Marseille
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement La Pomme
21 okt. - 28 okt.
-70%
€219
€66 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
La Pomme, 11th arrondissement of Marseille, Marseille
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Hôtel de Ville
4 nov. - 11 nov.
-50%
€367
€185 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Hôtel de Ville, 2nd arrondissement of Marseille, Marseille
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

De tweede stad van Frankrijk is Marseille. Deze bruisende stad in de Côte d'Azur is een populaire vakantiebestemming. De stad bezit de grootste commerciële haven van Frankrijk, waardoor ook veel toeristen per cruiseschip naar de hoofdstad van de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur komen. Een vakantiehuis in Marseille betekent dat u dicht bij de Middellandse Zee bent. U kunt naar een van de stranden gaan en ontspannen en genieten van het mooie weer op een aangenaam strandbed.

Ontspannen in Marseille

Wanneer u geïnteresseerd bent in geschiedenis, moet u tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning in Marseille zeker naar de Abdij Saint-Victor gaan. Deze werd al in de vijfde eeuw gebouwd en was een van de oudste kloostergemeenschappen van West-Europa. Daarnaast kun u naar het Muséum d'histoire naturel de Marseille gaan. Dit historisch museum heeft tijdelijke en permanente tentoonstellingen rond verschillende voorwerpen die symbolisch zijn voor een historisch tijdperk van de stad. Vakantiehuizen in Marseille bieden ook een goed uitzicht op de prachtige, enorme Notre-Dame de la Garde. Deze neobyzantijnse basiliek is gelegen op het hoogste punt van de stad. Naast de basiliek staat een 60 meter hoge klokkentoren met daar bovenop het beeld van de Heilige Maria met het kindje Jezus.

Als u even weg wilt zijn van uw vakantiehuis in Marseille, maar u wilt niet de drukke stad in, ga dan naar het Parc Borély, een gemeenschappelijk park. Het park bezit 2 tuinen, een Engelse tuin en een Franse tuin, een een renbaan. Ook is de botanische tuin E.M. Heckel een onderdeel van het park. Hier kunt u even weg zijn van de drukte van de stad en rustig wandelen door de tuinen. Ergens bevindt zich een miniatuur van de Notre-Dame de la Garde.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag