Vakantiehuis Monaco - het kleine staatje aan de Middellandse Zee - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Monaco - het kleine staatje aan de Middellandse Zee - EuroRelais

Vakantiehuis Monaco - het kleine staatje aan de Middellandse Zee

Monaco
Om het even wanneer
Gasten
Monaco
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Monaco

Appartement Monaco
30 nov. - 7 dec.
-16%
€81
€67 per nacht
Appartement 49 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.7
"Ruim voldoende" (4 beoordelingen)
Monaco
Begin met boeken
Appartement Monaco
21 sep. - 28 sep.
€194 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Monaco
Gratis annulering
Begin met boeken
Studio Monaco
12 okt. - 19 okt.
-46%
€117
€63 per nacht
Studio 32 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Monaco
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Een onvergetelijke vakantie beleeft u in een vakantiehuis in Monaco. Dit dwergstaatje ligt bij Frankrijk aan de Middellandse Zee en heeft een oppervlakte van 2,02 vierkante kilometer. Monaco is een paradijs voor degene die van het glamourwereldje houdt, maar ook als gewone toerist kunt u uzelf in een van onze vakantiehuizen in Monaco prima vermaken. Bekijk bijvoorbeeld het Prinselijk Paleis, de residentie van de familie Grimaldi, die al 700 jaar op de troon zit. U kunt naar binnen gaan en onder meer de troonzaal en de kapel bezichtigen. In het bijbehorende museum vindt u onder andere een aantal voorwerpen die ooit Napoleon toebehoorden. Een stukje rust in de stad vindt u in de Prinses Grace Rozentuin. Wandel over de paden en bekijk de beelden die in deze tuin staan. Bezoekers kunnen hier de verschillende rozen zoeken die vernoemd zijn naar de leden van de koninklijke familie en andere beroemdheden.

Gokparadijs en formule 1

Monaco leeft van toeristen. Zij zijn een belangrijke inkomstenbron. Veel van hen boeken een vakantiewoning in Monaco om naar het Monte Carlo Casino te gaan, dat verboden is voor de inwoners van Monaco. Maar ook als u niet zo'n gokker bent, is het toch een aanrader om het prachtige gebouw te bekijken. Bent u in mei in uw vakantiewoning in Monaco, dan moet u zeker de Grand Prix Formule 1 race van Monaco meemaken, een van de meest prestigieuze races ter wereld. Het bijzondere van deze race is dat de wagens door de straten van Monaco racen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag