Genieten in Saint-Tropez - EuroRelais base64Hash Genieten in Saint-Tropez - EuroRelais

Genieten in Saint-Tropez

Saint-Tropez
Om het even wanneer
Gasten
Saint-Tropez
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 4 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Saint-Tropez

Villa Saint-Tropez
5 apr. - 12 apr.
-63%
€708
€264 per nacht
Villa 120 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Saint-Tropez, Var, Frankrijk
Begin met boeken
Villa Saint-Tropez
20 apr. - 27 apr.
-39%
€294
€179 per nacht
Villa ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Saint-Tropez, Var, Frankrijk
Begin met boeken
Villa Saint-Tropez
26 okt. - 2 nov.
-72%
€1.117
€311 per nacht
Villa 190 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Saint-Tropez, Var, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals


Saint-Tropez is vooral bekend geworden door Brigitte Bardos. Dankzij haar is het ook nu nog een populaire havenplaats onder de toeristen. Gelegen aan de zee dicht bij de grens van Italië is het door de heerlijke temperatuur ook een populaire aanlegplaats voor jachten. Wanneer u een vakantiehuis Saint-Tropez boekt kunt u dan ook vaak enorme jachten verwachten in de haven, welke af en toe een beroemdheid met zich meebrengen.


In Saint-Tropez zijn in het Musee de l'Annonciade sculpturen en schilderijen te bewonderen van bijvoorbeeld Matisse, Maillol en Kees van Dongen. U heeft een grote kans dat uw vakantiewoning Saint-Tropez gebouwd is in de prachtige oude stijl, welke is aangehouden bij het herbouwen van de stad na de Tweede Wereldoorlog.


De omgeving


Vanaf uw vakantiehuis Saint-Tropez zijn de omliggende stranden goed te bereiken. Deze stranden in de Baie de Pampelonne zitten vol met restaurantjes en bars. In de zomer worden hier vaak vele activiteiten gehouden zoals een bonte markt. Daarnaast kunt u zich uitleven met watersporten als waterskiën of jetskiën. Er is een veerboot vanaf de haven van Saint Tropez die u naar de steden in de omgeving vaart, zoals Port Grimaud en Sainte-Maxime.


Naast dat de vakantiehuizen Saint-Tropez gelegen zijn aan de prachtige kust, bevindt u zich natuurlijk gewoon aan de Cote d'Azur in de Provence. Deze provincie staat erom bekend de meeste rosé ter wereld te produceren. Zo kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan een van de vele authentieke wijnproeverijen. Andere leuke uitstapjes zijn bijvoorbeeld de stad Marseille, filmstad Cannes of een dagje Nice.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag