Vakantiehuis Sainte-Maxime – uitrusten aan de Franse Rivièra - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Sainte-Maxime – uitrusten aan de Franse Rivièra - EuroRelais

Vakantiehuis Sainte-Maxime – uitrusten aan de Franse Rivièra

Sainte-Maxime
Om het even wanneer
Gasten
Sainte-Maxime
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 12 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Sainte-Maxime

Villa Sainte-Maxime
5 apr. - 12 apr.
-61%
€675
€264 per nacht
Villa 120 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Sainte-Maxime, Var, Frankrijk
Boek nu
Villa Sainte-Maxime
5 apr. - 12 apr.
-39%
€294
€179 per nacht
Villa ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sainte-Maxime, Var, Frankrijk
Boek nu
Huis Sainte-Maxime
5 okt. - 12 okt.
-21%
€251
€199 per nacht
Huis 150 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
3.4
(17 beoordelingen)
Sainte-Maxime, Var, Frankrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Aan de Golf van Saint-Tropez in het zuidoosten van Frankrijk vindt u het heerlijke stadje Sainte-Maxime, dé bestemming voor een ontspannende zomer- en strandvakantie. Het elf kilometer lange strand is nooit meer dan een steenworp ver van de vakantiehuizen Sainte-Maxime, maar er valt natuurlijk meer te beleven dan alleen de hele dag aan het strand te liggen. De stad heeft bijvoorbeeld een voetgangersgebied, waar u langs de winkeltjes kunt slenteren. Vanuit de promenade Simon Lorière heeft u bovendien een prachtige blik op de zee en de haven.

Waterratten die een vakantiehuis Sainte-Maxime hebben geboekt en niet genoeg aan het strand hebben, kunnen het recreatiepark Aqualand bezoeken. Ook voor kinderen biedt dit waterpark een leuke afwisseling. De heuvels rond Sainte-Maxime die de stad tegen de noordelijke wind Mistral beschermen, hebben prachtige wandelpaden waarvan niet alleen natuurliefhebbers genieten. Met kinderen is het aan te raden een dag naar het klimpark Arbre et Aventure te gaan. In uw vakantiewoning Sainte-Maxime komt u ook als muziekliefhebber niets te kort, een bezoek aan het Grammofoonmuseum is zeker de moeite waard.

Omgeving van Sainte-Maxime

Wie met de auto naar zijn vakantiehuis Sainte-Maxime is gereden heeft de mogelijkheid een dagje uit naar grotere steden zoals Toulon en Nice te plannen. Zonder auto kunt u de omgeving natuurlijk ook verkennen, vanuit de haven varen regelmatig veerboten naar Saint-Tropez of Port Grimaud, ook het Venetië van Frankrijk genoemd. Met openbaar vervoer bent u ook zo in de kleinere plaatsen zoals Fréjus.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag