Vakantiewoning Straatsburg – Vakantie in de hoofdstad van Europa - EuroRelais base64Hash Vakantiewoning Straatsburg – Vakantie in de hoofdstad van Europa - EuroRelais

Vakantiewoning Straatsburg – Vakantie in de hoofdstad van Europa

Straatsburg
Om het even wanneer
Gasten
Straatsburg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Straatsburg

Appartement Straatsburg
16 mrt. - 23 mrt.
-4%
€138
€132 per nacht
Appartement 74 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Straatsburg, Bas-Rhin, Frankrijk
Begin met boeken
Appartement Straatsburg
1 mrt. - 8 mrt.
-5%
€83
€79 per nacht
Appartement 79 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Straatsburg, Bas-Rhin, Frankrijk
Begin met boeken
Appartement Straatsburg
2 mrt. - 9 mrt.
-4%
€62
€60 per nacht
Appartement 28 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Straatsburg, Bas-Rhin, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

In Frankrijk aan de Duitse grens ligt het stadje Straatsburg. De stad staat bekend als hoofdstad van Europa. De wereldberoemde Notre Dame staat hier en zeker als uw kinderen de film de klokkenluider van de Notre Dame hebben gezien, is deze kathedraal bezienswaardig tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Straatsburg. Andere schitterende gebouwen zijn de Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal van Straatsburg en de universiteit. De Opera National du Rhin heeft niet alleen een prachtige architectuur, 's avonds kunt u hier van leuke voorstellingen genieten.

Wie graag in de natuur is, heeft met een vakantiewoning Straatsburg een prima vakantiebestemming gekozen. Er zijn talrijke parken die voor een wandeling uitnodigen, bijvoorbeeld het Parc de l'Orangerie en het Parc de Chateau de Pourtalès. Vanuit uw vakantiehuis Straatsburg kunt u ook naar de botanische tuin lopen, waar veel verschillende plantensoorten bloeien.

De werelderfgoedlijs van UNESCO is erg lang en als u een vakantiewoning Straatsburg heeft, kunt u enkele dingen bekijken. De wijk La petite France staat er namelijk op. In de pittoreske wijk woonden vroeger molenaars en vissers. Omdat de wijk in de Tweede Wereldoorlog helemaal werd verwoest, ziet u tegenwoordig alleen nog maar reconstructies. Niet ver hiervandaan ligt het Europese Parlament. In België en Luxemburg vindt u nog andere Europese instituties.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag