De mooiste vakantiehuizen 
in La Réunion - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in La Réunion - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in La Réunion

La Réunion
Om het even wanneer
Gasten
La Réunion
Om het even wanneer
Gasten
Als echte natuurliefhebber zit u met een vakantiehuis op La Reunion helemaal goed! Dit prachtige eiland dat voor de zuidkust van Afrika ligt, wordt niet voor niets ‘de groene juweel in de blauwe oceaan’ genoemd. Met name wandelaars, en bergbeklimmers kunnen zich hier helemaal uitleven, maar ook voor wie lekker wil relaxen is een vakantiehuis of hotel La Reunion uitermate geschikt.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in La Réunion

Cottage La Réunion
6 apr. - 13 apr.
-8%
€462
€424 per nacht
Cottage 350 m² ∙ 11 gasten ∙ 5 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (13 beoordelingen)
La Réunion, Lot-et-Garonne, Frankrijk
Begin met boeken
Accommodatie La Réunion
€86 per nacht
Accommodatie 50 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
La Réunion, Lot-et-Garonne, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in La Réunion

Bovendien ontbijt u met een croissant en pain au chocolat die u vervolgens met de euro betaalt, aangezien dit eiland een kolonie van Frankrijk is en dus gewoon bij Europa hoort!

Trekpleisters van La Reunion

Met een vakantiehuis La Reunion heeft u de mogelijkheid om het hele eiland te ontdekken. Zo mag een bezoek aan één van de actiefste vulkanen ter wereld de ‘Piton de la Fournaise’ zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf in een van onze vakantiehuizen La Reunion. Ook vulkaan ‘Piton des Neiges’ , met de hoogste top van La Reunion (3069 meter) is erg bijzonder om te beklimmen. Door deze vulkaan is het eiland La Reunion ontstaan! Een andere trekpleister is het witte strand van Boucan-Canot bij Saint Gilles. Dit strand is samen met de zwarte stranden van Etang Salé en Saint Paul als enige strand geschikt om te zwemmen. Ook bevindt zich aan deze kant van het eiland het uitgaansgedeelte van La Reunion met vele hotels, restaurants, cafés en gezellige boetiekjes.

Genieten van de natuur

Andere leuke daguitstapjes vanuit uw vakantiewoning la Reunion is een bezoek aan de geweldige watervallen zoals het ‘Bassin La Paix’ of de spectaculaire watervallen van Salazie. Breng vervolgens een bezoek aan het dorp Hellbourg, dat ook wel het mooiste dorp van Frankrijk wordt genoemd! Hier wordt niet veel gedaan, maar genieten mensen van het mooie weer en de prachtige omgeving. Vergeet niet om u hier te verwennen met een van de vele culinaire specialiteiten alvorens u terug keert naar uw vakantiehuis La Reunion!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag