Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Argelès-sur-Mer - ontspannen in Zuid-Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Argelès-sur-Mer - ontspannen in Zuid-Frankrijk - EuroRelais

Vakantiehuis Argelès-sur-Mer - ontspannen in Zuid-Frankrijk

Argelès-sur-Mer
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Argelès-sur-Mer

Huis Argelès-sur-Mer
18 nov. - 25 nov.
-47%
€240
€127 per nacht
Huis ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Argelès-sur-Mer, Pyrénées-Orientales, Frankrijk
Gratis annulering
Details
Cocoonr
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Argelès-sur-Mer
3 jun. - 10 jun.
-38%
€177
€110 per nacht
Huis ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Argelès-sur-Mer, Pyrénées-Orientales, Frankrijk
Gratis annulering
Details
Cocoonr
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Studio Argelès-sur-Mer
15 apr. - 22 apr.
-51%
€113
€55 per nacht
Studio ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Argelès-sur-Mer, Pyrénées-Orientales, Frankrijk
Details
Popconnect
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Helemaal in het zuiden van Frankrijk, aan de grens met Spanje, ligt het mooie Argelès-sur-Mer. Een vakantiehuis in Argelès-sur-Mer is vooral populair vanwege de uitgestrekte zandstranden. Het helderblauwe water nodigt meteen uit om een duik te nemen. Direct aan het strand grenst een lange promenade die ideaal is voor een ontspannen wandeling. Vanaf het strand heeft u een prachtig uitzicht op de Pyreneeën. Misschien ziet u op de top zelfs de Massana-toren staan, die van oorsprong werd gebouwd als wachttoren. Voor een actieve dag is uw vakantiewoning in Argelès-sur-Mer een mooi uitgangspunt om eens een wandel- of mountainbiketocht door de bergen te maken.

Een rondje historisch erfgoed

Met een vakantiewoning in Argelès-sur-Mer ontdekt u meteen dat er meer te doen is dan relaxen op het strand of genieten van het glooiende landschap. Het dorp zit namelijk vol met historisch erfgoed. Neem eens een kijkje bij de hunebedden of een van de vele oude kerkjes die Argelès-sur-Mer rijk is. Hier merkt u meteen dat het dorp een lange geschiedenis kent. Of breng vanuit uw vakantiehuis een bezoek aan Casa de l'Albera. Dit ambachtelijk museum herbergt een verzameling oude gereedschappen en voorwerpen die in het verleden gebruikt werden.

Gezellig genieten met een vakantiewoning in Argelès-sur-Mer

Een vakantiehuis in Argelès-sur-Mer staat in een charmant dorp met kleine straatjes en een gezellig winkelcentrum. Vanaf een van de vele restaurants loopt u zo naar de gezellige haven waar de mooiste boten aanleggen of afvaren. Krijgt u zelf meteen zin om de omgeving wat meer te verkennen? Binnen een uur bent u met de auto over de grens van Spanje en kunt u in Figueres zijn.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag