Vakantiehuis Carcassonne - de vestingstad van Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Carcassonne - de vestingstad van Frankrijk - EuroRelais

Vakantiehuis Carcassonne - de vestingstad van Frankrijk

Carcassonne
Om het even wanneer
Gasten
Carcassonne
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 7 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Carcassonne

Huis Carcassonne
5 okt. - 12 okt.
-39%
€235
€143 per nacht
Huis 75 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Carcassonne, Aude, Frankrijk
Boek nu
Huis Carcassonne
1 okt. - 8 okt.
-21%
€81
€64 per nacht
Huis 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (3 beoordelingen)
Carcassonne, Aude, Frankrijk
Boek nu
Huis Carcassonne
14 sep. - 21 sep.
-51%
€209
€102 per nacht
Huis 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Carcassonne, Aude, Frankrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Een unieke vakantie kunt u beleven met een vakantiehuis in Carcassonne. De stad van Frankrijk ligt in het zuiden van het land ten zuidoosten van Toulouse. De stad ligt op beide oevers van de rivier de Aude en ook het kanaal Canal du Midi voert dwars door de stad. De vesting in de stad is een ware trekpleister voor toeristen en de best bewaarde vesting uit de middeleeuwen.

Cité de Carcassonne

De versterkte binnenstad is de reden waarom de meeste toeristen hun vakantiehuizen in Carcassonne boeken. Deze prachtige vesting staat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Maak een wandeling over de muren van de citadel en geniet van het uitzicht. Binnen de muren vindt u historische bouwwerken als Basilique Saint-Naizaire, de belangrijkste kerk van de stad. Wat u hier vooral moet bekijken zijn de glas-in-loodramen die tot de oudste van Frankrijk horen. Daarnaast vindt u in de citadel ook restaurantjes en winkels. Ook in de andere delen van Carcassonne is er veel te bezichtigen. De Cathédrale de Saint-Michel bijvoorbeeld, of de St. Vincent. Verder zijn er nog enkele musea, zoals het Musée des Beaux-Arts en het Musée de l'Ecole. Bij mooi weer kunt u een boottochtje maken op de Canal du Midi. Geniet van de prachtige omgeving waarin u rondvaart. Een Carcassonne vakantiehuis biedt vele mogelijkheiden.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag