De mooiste vakantiehuizen 
in Lotharingen - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Lotharingen - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Lotharingen

Lotharingen
Om het even wanneer
Gasten
Lotharingen
Om het even wanneer
Gasten
Wilt u een verrassend stukje Frankrijk ontdekken? Dan doet u er ongetwijfeld goed aan uw vakantiehuizen Lotharingen te boeken. Lotharingen, La Lorraine in het Frans, ligt in het moderne Noord-Oosten van Frankrijk.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Lotharingen

Huis Ferdrupt
8 jun. - 15 jun.
-8%
€99
€91 per nacht
Huis 71 m² ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
Ferdrupt, Vosges, Frankrijk
Begin met boeken
Huis Fougerolles
17 mei - 24 mei
-53%
€326
€154 per nacht
Huis 240 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
4.9
"Uitstekend" (24 beoordelingen)
Fougerolles, Haute-Saône, Frankrijk
Begin met boeken
Huis La Vaivre
5 okt. - 12 okt.
-29%
€59
€42 per nacht
Huis 80 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.3
"Goed" (9 beoordelingen)
La Vaivre, Haute-Saône, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Lotharingen

Dit veelzijdige stukje Frankrijk heeft veel te bieden: van een fikse boswandeling door het Vogezengebergte over een leerrijk uitstapje naar het museum Centre-Pompidou tot een gastronomisch dîner-à-deux in een gezellig Frans restaurantje, waar u ongetwijfeld overheerlijke quiche lorraine kunt proeven, het streekproduct van Lotharingen.

Gezellig kuieren tussen de bomen

Wie een vakantiehuis La Lorraine boekt, krijgt geen spijt. Vooral wandelliefhebbers komen hier aan hun trekken. Met zo´n 35 procent bebossing is Lotharingen het bosrijkste gebied van de hele Franse Republiek. Wandelen kan men hier dus naar hartelust. Ook steden zoals Metz, Nancy en Verdun (waar in de oorlog een grote veldslag plaatsvond) zijn zeker het bezoeken waard. Bent u echter meer een winter- dan een zomermens, dan bent u in Lotharingen ook op de juiste plaats. Uw vakantiewoning in la Lorraine ligt immers vlakbij het Vogezengebergte, ideaal voor wie van wintersport houdt dus.
Neem trouwens gerust uw kinderen mee op vakantie naar Lotharingen, want ook zij zullen zich naar hartelust kunnen uitleven op dit prachtige stukje noord-Franse land, zowel in de winter als in de zomer. En het spreekt voor zich dat uw trouwe viervoeter ook meer dan welkom is!

Cultuur en gastronomie

Verder doet iedereen die er een gezonde interesse voor cultuur op nahoudt er goed aan om een vakantiewoningen Lotharingen te huren: nergens vindt u meer historische musea (zoals het Centre-Pompidou voor wie van moderne kunst houdt) en kastelen (zoals het Château de Fléville) dan in La Lorraine. En hebt u na al die culturele stapjes toch een beetje honger gekregen? Laat u dan verrassen door een overheerlijke quiche lorraine, een groententaartje op basis van prei en eieren – typisch voor deze streek.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag