Vakantiehuis Gérardmer – Een andere kant van Frankrijk ontdekken - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Gérardmer – Een andere kant van Frankrijk ontdekken - EuroRelais

Vakantiehuis Gérardmer – Een andere kant van Frankrijk ontdekken

Gérardmer
Om het even wanneer
Gasten
Gérardmer
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen aan het Gérardmer

Appartement Gérardmer
27 apr. - 4 mei
-8%
€70
€64 per nacht
Appartement 56 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Gérardmer, Vosges, Frankrijk
Begin met boeken
Cottage Gérardmer
2 nov. - 9 nov.
-43%
€98
€56 per nacht
Cottage 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (5 beoordelingen)
Gérardmer, Vosges, Frankrijk
Gratis annulering
Begin met boeken
Cottage Gérardmer
27 apr. - 4 mei
€73 per nacht
Cottage 64 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Gérardmer, Vosges, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Gérardmer in Lotharingen is een gemeente om het Meer van Gérardmer dichtbij de Duitse en Zwitserse grens. In 1875 werd hier het eerste toeristeninformatie bureau van Frankrijk geopend. Ook tegenwoordig gaan er nog veel mensen naar een vakantiehuis Gérardmer om tot rust te komen.

Gérardmeer in de wintermaanden

In de winter zijn er veel beginnende wintersporters die een chalet Gérardmer huren. Omdat het Vogezengebergte vrij laag ligt, kunnen families met kleine kinderen hier ervaring opdoen voordat het naar de steile pistes van de alpen gaat. Een chalet Gérardmer ligt niet te ver van Nederland af en is met de auto eenvoudig binnen een dag te bereiken. Gevorderde skiërs zullen toch naar andere dorpen in de Vogezen moeten, bijvoorbeeld naar La Bresse, waar de afdalingen iets steiler en langer zijn. Met een vakantiehuis Gérardmer in Januari heeft u bovendien de mogelijkheid aan het Fistival international du film fantastique de Gérardmeer deel te nemen. Het vindt jaarlijks gedurende de laatste week van januari plaats.

Gérardmeer in de zomer

Als u in de zomermaanden in een vakantiehuis Gérardmer verblijft, zijn er verschillende bezienswaardigheden die u kunt bekijken. In de binnenstad ligt het stadhuis van Gérardmer en ook de kerk Saint Bartélémy is een kijkje waard. U kunt ook langs de oevers van het Meer van Gérardmeer wandelen, snelle wandelaars zullen binnen een uur weer terug bij hun startpunt zijn. U kunt in dit meer uiteraard ook zwemmen. Een spannend klimpark vindt u in het noordwesten van het meer. Er zijn adembenemende routes via hoge bomen over diepe kloven. Zeker als uw kinderen van een avontuur houden is deze klimpark een aanrader.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag