Vakantiehuis Toulouse - ontdek deze gezellige stad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Toulouse - ontdek deze gezellige stad - EuroRelais

Vakantiehuis Toulouse - ontdek deze gezellige stad

Toulouse
Om het even wanneer
Gasten
Toulouse
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Toulouse

Appartement Toulouse
6 jul. - 13 jul.
-9%
€56
€52 per nacht
Appartement 25 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Toulouse, Haute-Garonne, Frankrijk
Boek nu
Appartement Toulouse
2 nov. - 9 nov.
-13%
€67
€58 per nacht
Appartement 20 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Toulouse, Haute-Garonne, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Huis Toulouse
25 jan. - 1 feb.
-12%
€176
€154 per nacht
Huis 73 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Toulouse, Haute-Garonne, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Na Parijs, Marseille en Lyon is Toulouse de grootste stad van Frankrijk. Het inwoneraantal van de stad zelf bedraagt ongeveer 447.000. Een vakantiehuis in Toulouse brengt u naar het zuiden van het land in de regio Midi-Pyrénées. De stad zal u verassen met zijn cultureel erfgoed, prachtige parken en gastronomie. U zult niet meer weg willen. Een bekende bezienswaardigheid is de Pont Neuf. Deze brug is de oudste nog behouden burg over de rivier de Garonne. Ook de Basilique Saint-Sernin is een bezoekje waard. Omstreeks 1080 begon de bouw van deze kerk. Natuur vindt u ook in de omgeving van uw vakantiewoning in Toulouse. Er zijn verschillende parken waar u even u rust kunt pakken, bijvoorbeeld de Jardin japonais. Loop over de vele bruggetjes en geniet van de prachtige natuur om u heen.

Centrum van luchtvaart

Toulouse is naast een prachtige stad ook een belangrijke stad. Het hoofdkwartier van belangrijke lucht- en ruimtevaartorganisaties bevindt zich hier, zoals Airbus en Toulouse Space Centre. Er is zelfs een themapark met het thema lucht-en ruimtevaart in de buurt van uw vakantiehuis in Toulouse, Cité de l'espace. Dit park is leuk voor iedereen, maar als u met uw kinderen op vakantie bent is dit zeker een geschikt uitstapje.

Gastronomie

Als u wilt, hoeft u nooit te koken in uw vakantiewoning in Toulouse. Als u het aandurft, kunt u de lokale gerechten eens proberen. Zoals een cassoulet, een soort hutspot met onder andere bonen en spek. Of probeer de speciale braadworst uit Toulouse. Wat u ook besluit te doen tijdens uw verblijf, deze vakantie zal nog lang in uw geheugen gegrift staan.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag