Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis Boulogne-sur-Mer - ontdek deze gezellige stad

Boulogne-sur-Mer
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 35 beschikbare accommodaties, gevonden op 4 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Boulogne-sur-Mer

Accommodatie Boulogne-sur-Mer
Accommodatie
6 3
Boulogne-sur-Mer, Nauw van Calais, Frankrijk
vanaf €806
voor 1 week
Accommodatie Boulogne-sur-Mer
Accommodatie
4 2
Boulogne-sur-Mer, Nauw van Calais, Frankrijk
vanaf €607
voor 1 week
Appartement Boulogne-sur-Mer
Appartement 45 m²
4 1
Boulogne-sur-Mer, Nauw van Calais, Frankrijk
vanaf €551
voor 1 week
Bekijk alle deals

Bekend als de grootste vissershaven van Frankrijk is Boulgone-sur-Mer een fantastische stad om te kiezen voor een vakantie. Rijk aan cultureel erfgoed is het niet verwonderlijk dat de stad is wel een 'Stad van Kunst en Geschiedenis' wordt genoemd. Met zijn oude stad, het Belfort en een middeleeuwse crypte is er veel uit de geschiedenis te vinden. Vanuit uw vakantiehuis in Boulogne-sur-Mer kunt u met de auto de omgeving van deze prachtige plaats bekijken.

Bezienswaardigheden in Boulogne-sur-Mer

Boulogne-sur-Mer heeft een rijk en gevarieerd erfgoed, dat meer dan 2000 jaar oud is. Een voorbeeld van de prachtig bewaarde gebleven bouwwerken zijn de 13e-eeuwse stadsmuren in het oude centrum (Haute Ville). Vlakbij uw vakantiewoning in Boulogne-sur-Mer treft u het bos rond Boulogne, de prachtige kustlijn van de Côte d'Opale en het Nationale Zee Centrum. Er is altijd een bezienswaardigheid die u aan zal spreken. In het Nausicaa Centre National de la Mer treft u een prachtig aquarium met mooie exotische vissen. Ook is hier een zeeleeuwenshow die erg leuk is om te bezoeken als u kinderen heeft.

Een vakantiehuis in Boulogne-sur-Mer biedt vele mogelijkheden. Als u tot rust wilt komen of wilt genieten van een lange wandeling in de omringende natuur van deze mooie plaats, u kunt hier alle kanten op. Vanuit uw vakantiewoning in Boulogne-sur-Mer bent u in 20 minuten in Calais. Deze plaats is voorzien van alle gemakken. U kunt hier heerlijk uit eten en ook uw dagelijkse boodschappen doen. Tijdens de warmere dagen van het jaar kunt u hier tot laat op het terras zitten.

Alle vakantiehuizen in Boulogne-sur-Mer
image-tag