Vakantiehuis Lille – Noord-Frankrijk beleven - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Lille – Noord-Frankrijk beleven - EuroRelais

Vakantiehuis Lille – Noord-Frankrijk beleven

Lille
Om het even wanneer
Gasten
Lille
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Lille

Accommodatie Rijsel
12 jul. - 19 jul.
-18%
€71
€59 per nacht
Accommodatie 21 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.7
"Ruim voldoende" (350 beoordelingen)
Rijsel, Noorderdepartement, Frankrijk
Boek nu
Appartement Rijsel
8 jul. - 15 jul.
€144 per nacht
Appartement 43 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.5
"Zeer goed" (35 beoordelingen)
Rijsel, Noorderdepartement, Frankrijk
Boek nu
Accommodatie Rijsel
1 sep. - 8 sep.
€174 per nacht
Accommodatie 25 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.8
"Uitstekend" (59 beoordelingen)
Rijsel, Noorderdepartement, Frankrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

In de hoofdstad van Frans-Vlaanderen zult u met een vakantiewoning Lille een onvergetelijke tijd beleven. De stad die in Nederland ook onder de naam Rijsel bekend is, heeft een breed cultureel aanbod. De meeste bezienswaardige gebouwen staan in het centrum van de stad. Zo liggen op loopafstand van elkaar het Belfort van de Kamer van Koophandel, het Palais des Beaux-Arts museum en de kathedraal van Lille. Vanuit uw vakantiehuis Lille moet u ook zeker naar het Grande Place lopen, het centrale plein dat de verschillende wijken met elkaar verbindt.

Er zijn verschillende musea die u met een vakantiehuis Lille kunt bezoeken, bijvoorbeeld het Lille Métropole Musée d'art Moderne. Ook het geboortehuis van Charles de Gaulle is tegenwoordig een museum. Samen met de stad Genua was Lille in 2004 de culturele hoofdstad van Europa. Bijzonder is vooral de Christ Church Lille, omdat het een Anglicaanse kerk is.

In de omgeving van Lille

Lille ligt aan de Belgische grens in het Noorden van Frankrijk. Hoewel u met een vakantiewoning Lille niet direct aan de kust bent, is het maar een uur rijden naar Calais, de havenstad waar boten naar Dover in Engeland vertrekken. De Franse en Belgische kust liggen ongeveer even ver weg van Lille en zijn goed te bereiken. Vooral kinderen vinden het strand spannend, een dagje buiten uw vakantiehuis Lille kunt u dus gerust aan zee doorbrengen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag