De mooiste vakantiehuizen 
in Normandië - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Normandië - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Normandië

Normandië
Om het even wanneer
Gasten
Normandië
Om het even wanneer
Gasten
Gelegen in Noordwest Frankrijk, tussen Picardië en Bretagne, ligt de historische regio Normandië. Vanuit uw vakantiehuis in Normandië kunt u deze indrukwekkende regio ontdekken. Een groen gebied met een heuvelachtig achterland, charmante en pittoreske dorpjes, historische steden en bossen. Langs de kust met rustige zandstranden, rotsen en bekende badplaatsen als Deauville en Trouville vindt u diverse vakantiehuizen Normandië. U vindt hier ook veel prachtige tuinen en nationale parken.

Populaire regio's en steden in Normandië

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Normandië

Cottage Jobourg
2 nov. - 9 nov.
-16%
€78
€66 per nacht
Cottage 64 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Jobourg, Manche, Normandië
Gratis annulering
Begin met boeken
Cottage Flamanville
13 apr. - 20 apr.
-33%
€125
€84 per nacht
Cottage 106 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Flamanville, Manche, Normandië
Begin met boeken
Cottage Criel-sur-Mer
23 mrt. - 30 mrt.
-23%
€80
€62 per nacht
Cottage 38 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Criel-sur-Mer, Seine-Maritime, Normandië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Normandië

Op dinsdag 6 juni 1044 werden de stranden van Normandië bestormd door de geallieerden troepen om Europa te bevrijden van het Duitse leger. Deze beslissende dag, D-Day, maakte een begin aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Vanwege deze gebeurtenis zijn er nog veel oorlogsbezienswaardigheden te vinden in Normandië. Breng een bezoek aan Arromanches, een vissershaven die in de oorlog bezet was. In de stad Colleville-Sur-Mer vindt u het Normandy Amercian Cemetry and Memorial, een groot Amerikaans kerkhof met in totaal 9386 graven. Na deze dag kunt u deze indrukken verwerken en ontspannen in een vakantiehuis in Normandië.

Strandvakantie in Normandië

Tegenwoordig vormt een vakantiewoning Normandië het startpunt voor een heerlijke strandvakantie in Frankrijk. Normandië heeft een gevarieerde flora en fauna, mooie brede zandstranden en gezellige badplaatjes. Bij Etretat en Dieppe kunt u indrukwekkende kliffen en zand- en keienstranden bezoeken. Een bezoek aan het achterland van Normandië is ook zeker de moeite waard. U vindt hier gezellige dorpjes, uitgestrekte bossen, boomgaarden en riviertjes. U kunt uw trouwe viervoeter ook mee nemen naar Normandië, een vakantie met de hond is hier uitstekend mogelijk. Ook zijn er diverse vakantiehuizen in Normandië waar uw hond welkom is. U kunt ook heerlijk verblijven op de rotsachtige Kanaaleilanden, gelegen aan de Normandische kust.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag