Vakantiehuis Caen - een prachtige stad in Noord-Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Caen - een prachtige stad in Noord-Frankrijk - EuroRelais

Vakantiehuis Caen - een prachtige stad in Noord-Frankrijk

Caen
Om het even wanneer
Gasten
Caen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Caen

Appartement Caen
20 jul. - 27 jul.
€71 per nacht
Appartement 49 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (5 beoordelingen)
Caen, Calvados, Frankrijk
Boek nu
Appartement Caen
5 okt. - 12 okt.
€47 per nacht
Appartement 29 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Caen, Calvados, Frankrijk
Boek nu
Huis Caen
25 jan. - 1 feb.
-8%
€120
€110 per nacht
Huis 85 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Caen, Calvados, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

De voordelen van een grote stad gecombineerd met de fraaie natuur die het Franse Normandië te bieden heeft. Dat is wat u mag verwachten als u besluit een vakantiehuis in Caen te gaan huren. Wie op ontdekkingstocht door de stad gaat, komt ongetwijfeld de rivier de Orne tegen, evenals imposante religieuze bouwwerken als de Abbay aux Hommes en de Abbaye aux Dames.

Leer de omgeving kennen

Normandië is vanzelfsprekend ook internationaal bekend vanwege de belangrijke rol die de regio tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog speelde. Ter herinnering daaraan is in Caen het indrukwekkende museum Memorial of Caen opgericht. Wilt u daarnaast nog meer te weten komen over de vroegere historie van de omgeving van uw vakantiewoning in Caen, breng dan vooral een bezoek aan het Musee de Normandie. Dit museum bevindt zich in het plaatselijke kasteel. Een ieder die graag van een fraaie natuurlijke omgeving geniet, kan daarvoor bezoek brengen aan de gratis toegankelijke gevarieerde tuinen die de naam La Colline aux Oiseaux dragen. Deze bevinden zich even buiten Caen.

U kunt overigens ook met een gerust hart een vakantiehuis in Caen huren als u weinig of geen interesse heeft in de lokale geschiedenis. De stad herbergt namelijk ook tal van moderne attracties, zoals Quest Simulation, waar u met behulp van een race-simulator een spectaculair parcours af kunt leggen. Daarnaast is Laser Game Evolution Rives de l'Orne een populaire trekpleister onder met name jeugdige inwoners en bezoekers van de stad. Tenslotte bevindt uw vakantiewoning in Caen zich ook op betrekkelijk korte afstand van de Normandische kust, zodat u daar - al naar gelang het jaargetijde - heerlijk kunt zonnen of uit kunt waaien. Een bezoekje aan de havenstad Le Havre behoort ook tot de mogelijkheden.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag