Vakantiehuis Rouen - een historiche stad in Noord-Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Rouen - een historiche stad in Noord-Frankrijk - EuroRelais

Vakantiehuis Rouen - een historiche stad in Noord-Frankrijk

Rouen
Om het even wanneer
Gasten
Rouen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Rouen

Appartement Rouen
14 sep. - 21 sep.
-13%
€100
€87 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (2 beoordelingen)
Rouen, Seine-Maritime, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Rouen
21 sep. - 28 sep.
-12%
€91
€80 per nacht
Appartement 93 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Rouen, Seine-Maritime, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Rouen
31 aug. - 7 sep.
-11%
€70
€62 per nacht
Appartement 85 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Rouen, Seine-Maritime, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Een ieder die graag eeuwenoude historie opsnuift, doet er zonder twijfel goed aan om een vakantiehuis in Rouen te huren. De stad werd in Gallo-Romeinse periode gesticht aan de oever van de rivier de Seine en maakte destijds deel uit van Gallië. Tegenwoordig is de stad onderdeel van Normandië. In de omgeving vindt u andere interessante stadjes, zoals Le Havre en Caen.

Verken Rouen

Wanneer u uw vakantiewoning in Rouen verlaat om het gebied te verkennen, stuit u ongetwijfeld al snel op de Cathedrale Notre-Dame. Deze gratis toegankelijke imposante kathedraal in het centrum van de stad is tevens de laatste rustplaats van de beroemde Franse strijdster Jeanne d'Arc. In de zomermaanden worden 's avonds beelden op de grote kathedraalmuur geprojecteerd. De pittoreske straatjes rondom de kathedraal zijn grotendeels autovrij en een lust voor het oog voor een ieder die van historische architectuur houdt. U kunt er ook gezellig shoppen, zodat u er ongetwijfeld iets vindt wat u graag mee terugneemt naar uw vakantiehuis in Rouen.

Voor het huren van een vakantiewoning in Rouen hoeft u zich niet te beperken tot uitsluitend het zomerseizoen. Zo kunt u bijvoorbeeld het hele jaar door de diverse musea bezoeken die de stad rijk is. In het Musee de Baux-Arts treft u een grote collectie schilderwerken aan van meesters als Monet, Rodin en Chagall. In Musee Secq des Tournelles worden daarentegen vooral oude gebruiksvoorwerpen getoond. Ook aan de eerder genoemde Jeanne d'Arc is in Rouen een museum gewijd. En wilt u meer te weten komen over de geschiedenis van de geneeskunst, dan kunt u daarvoor een bezoek brengen aan het Musee Flaubert et 'dHistoire de la Medecine.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag