Vakantiewoning Nantes – Genieten van de uitgestrekte landschappen in Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiewoning Nantes – Genieten van de uitgestrekte landschappen in Frankrijk - EuroRelais

Vakantiewoning Nantes – Genieten van de uitgestrekte landschappen in Frankrijk

Nantes
Om het even wanneer
Gasten
Nantes
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Nantes

Appartement Nantes
7 jul. - 14 jul.
-12%
€61
€53 per nacht
Appartement 35 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Nantes, Loire-Atlantique, Frankrijk
Boek nu
Huis Nantes
4 jul. - 11 jul.
-12%
€162
€142 per nacht
Huis 113 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Nantes, Loire-Atlantique, Frankrijk
Boek nu
Appartement Nantes
24 aug. - 31 aug.
-12%
€77
€67 per nacht
Appartement 53 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Nantes, Loire-Atlantique, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

In de havenstad Nantes aan de Franse westkust zult u een onvergelijkbaar verblijf in een vakantiehuis Nantes hebben. Hoewel het niet aan de zee ligt is Nantes een belangrijk centrum voor scheepvaart vanwege de rivier Loire. Wie in de zee wil zwemmen moet dus nog een eindje verder naar Saint-Nazaire of Pornic.

Maar een strandvakantie is natuurlijk niet alles, met een vakantiehuis Nantes kunt u de stad helemaal verkennen. In het centrum aan de oever van de Loire ligt het Kasteel van de Hertogen van Bretagne. In dit kasteel vindt u ook het historische museum van Nantes. Wie een vakantiewoning Nantes heeft gaat ook altijd naar de kathedraal van Nantes, ook Cathédrale Saint-Pierre-et-Saint-Paul de Nantes genoemd. Er is een belangrijk toeristisch project namens Les Machines de l'île dat tot doel heeft het beeld van de stad te promoten door artistiek en cultuur meer te vorderen. Vooral de mechanische olifant verleiden toeristen om een vakantiewoning Nantes te boeken.

In Frankrijk zijn overal prachtige parken en wandelroutes, met een vakantiewoning Nantes zult u ook tijd hebben door deze parken te wandelen. Een mooie plek voor lunch en rustige wandelingen is het Jardin des Plantes. De naam en oorsprong van de bomen en planten staat op kleine bordjes en voor kinderen worden regelmatig evenementen en workshops georganiseerd. Ook in het Parc Floral Roseraie kunt u helemaal tot rust komen op een bankje aan de rivier Erdre.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag