Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Saint Nazaire – Uitvalbasis om Frankrijk te verkennen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Saint Nazaire – Uitvalbasis om Frankrijk te verkennen - EuroRelais

Vakantiehuis Saint Nazaire – Uitvalbasis om Frankrijk te verkennen

Saint-Nazaire
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Saint-Nazaire

Appartement Saint-Nazaire
2 dec. - 9 dec.
-64%
€155
€57 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Saint-Nazaire, Loire-Atlantique, Frankrijk
Gratis annulering
Details
Cocoonr
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Saint-Nazaire
13 jan. - 20 jan.
-36%
€183
€118 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Saint-Nazaire, Loire-Atlantique, Frankrijk
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Saint-Nazaire
30 sep. - 7 okt.
-66%
€216
€74 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Saint-Nazaire, Loire-Atlantique, Frankrijk
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Een vakantie in Bretagne staat voor een verblijf in een deel van Frankrijk met een heerlijk klimaat, veel fraai natuurschoon en pittoreske plaatsen en dorpjes. U kunt bijvoorbeeld een aangenaam vakantiehuis Saint-Nazaire boeken van waaruit u de meest aantrekkelijke dagtochtjes kunt maken in een inspirerende Franse omgeving!

Saint-Nazaire is een oude stad aan de kust waar zich de belangrijkste Franse zeehaven aan de Atlantische Oceaan bevindt. U kunt een geweldige vakantie doorbrengen in een comfortabel vakantiehuis Saint-Nazaire. Van daaruit bent u zo bij onder andere Sous-marin Espadon, waar u tijdens een interessante rondleiding een prachtige oude duikboot kunt bezichtigen. In Saint-Nazaire kunt u ook een aantal Duitse onderzeebootbunkers uit de Tweede Wereldoorlog gaan bekijken, en er zijn maar liefst 3 grote scheepswerven in de stad waar diverse boten in aanbouw te bewonderen zijn.

In de omgeving van uw vakantiewoning in Saint-Nazaire

Enthousiaste golfers kunnen bij Golf International Barriere La Baule in het nabij Saint-Nazaire gelegen Saint André-des-Eaux terecht voor een ontspannen dagje sport en spel op nog geen 15 kilometer afstand van uw vakantiewoning Saint-Nazaire. Wandelaars kunnen in het Parc Naturel régional de Brière de hele dag met de hond door de bossen wandelen. De badplaats Tharon-Plage bij Saint-Michel-Chef-Chef is een van de vele locaties in de buurt van uw vakantiehuis Saint-Nazaire die garant staan voor aangename dagen vol zon, zee en strand. De omgeving van uw vakantiewoning Saint-Nazaire is er een om nooit meer te vergeten. Schilderachtige vissersdorpjes en schitterende vergezichten karakteriseren de hele kuststrook van Bretagne, en u zult dan ook met volle teugen kunnen genieten van al het goede dat dit adembenemende deel van Frankrijk u te bieden heeft!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag