De mooiste vakantiehuizen 
in Provence - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Provence - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Provence

Provence
Om het even wanneer
Gasten
Provence
Om het even wanneer
Gasten
Gelegen in het zuidoosten van Frankrijk ligt het prachtige gebied de Provence. Dit gebied grenst aan Italië in het oosten en in het zuiden aan de Middellandse zee. Ook grenst het aan de Alpen en aan de rivier de Rhone. Er wonen ruim 4 miljoen mensen en de totale oppervlakte van de regio is 31.5000 km². Een vakantie in de Provence betekent een vakantie in een schitterend natuurrijk gebied, u zult ongetwijfeld genieten vanuit uw vakantiehuis in de Provence.

Populaire regio's en steden in de Provence-Alpes-Côte d'Azur

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in de Provence-Alpes-Côte d'Azur

Villa Sainte-Maxime
5 apr. - 12 apr.
-63%
€708
€264 per nacht
Villa 120 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Sainte-Maxime, Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Begin met boeken
Studio Le Lavandou
4 mei - 11 mei
€76 per nacht
Studio 33 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Le Lavandou, Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Begin met boeken
Huis Arles
20 apr. - 27 apr.
-54%
€279
€129 per nacht
Huis 140 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Arles, Bouches-du-Rhône, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Provence

In het oosten vindt u kale bergketens en en beboste heuvels, in het westen vlaktes van Crau en de moerassen van de Camargue. Ontdek tijdens uw vakantie in de Provence de diversiteit van deze landschappen. Door de klimaatverschillen komen er veel verschillende soorten planten- en diersoorten voor, u kunt ze allemaal bewonderen vanuit uw vakantiewoning Provence .

Ontdek de Provence

Een aantal plaatsen zijn uw bezoek meer dan waard tijdens uw vakantie in de Provence. Breng een bezoek aan de verschillende kerken, paleizen of musea. Bezoek Aigues-Mortes, een stad met indrukwekkende stadsmuren en geniet van de natuur in De Camargue. Het kasteel Châteauneuf-du-Pape, waar vroeger de pausen in woonden, bezoekt u vanuit uw vakantiehuis in de Provence. De kinderen zullen zich ook thuis voelen in de Provence. Laat ze spelen op de brede stranden, zwemmen in het azuurblauwe water, ravotten in tal van attractieparken en dieren ontdekken in een van de vele dierentuinen. Zij zullen niks tekort komen vanuit uw vakantiewoning in de Provence! Uw maakt een vakantie in de Provence compleet met een tocht naar de lavendelvelden waar de Provence om bekend staat. Geniet van de lekkere geur en neem heerlijke lavendelsouvenirtjes mee als parfum, badolie, zeep en geurkaarsen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag