Vakantiehuis Arles - ontspannen in het zuiden van Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Arles - ontspannen in het zuiden van Frankrijk - EuroRelais

Vakantiehuis Arles - ontspannen in het zuiden van Frankrijk

Arles
Om het even wanneer
Gasten
Arles
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 7 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Arles

Huis Arles
26 okt. - 2 nov.
€193 per nacht
Huis 180 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
Arles, Bouches-du-Rhône, Frankrijk
Begin met boeken
Huis Arles
6 jul. - 13 jul.
€279 per nacht
Huis 140 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Arles, Bouches-du-Rhône, Frankrijk
Begin met boeken
Huis Arles
29 jun. - 6 jul.
€550 per nacht
Huis 260 m² ∙ 13 gasten ∙ 4 slaapkamers
Arles, Bouches-du-Rhône, Frankrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Arles, de deur van de Camargue en de delta van de Rhône, is vooral een stad van erfgoed en traditie. Het is ook de stad die de inspiratie gaf aan Van Gogh. Door de vele mogelijkheden is het zeker een vakantiebestemming die de moeite waard is. In de omgeving van uw vakantiehuis in Arles is er altijd iets te doen of te zien.

Vele bezienswaardigheden in de buurt van uw vakantiehuis in Arles

Er zijn tal van historische bouwwerken in de buurt van uw vakantiewoning in Arles zoals het Amfitheater (een Romeins bouwwerk), het klooster Saint-Trophime en de Alyscamps (een oude Romeinse begraafplaats). Ook is er een keur van interessante musea zoals het Museon Arlatan de Mussee Reattu en Picasso, het museum van Arles en van de Antique Provence en het Van Gogh museum (Espace Van Gogh). Door de vele bezienswaardigheden werd Arles uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa in 2013. Naast musea en interessante bouwwerken kunt u hier ook terecht voor leuke festivals. Een bekende is het fotofestival. Deze vindt een keer per jaar plaats in het centrum waar de Franse nationale school voor fotografie is gevestigd. Arles is goed bereikbaar met de auto en de trein. Het treinstation Gare d'Arles biedt verbindingen naar Avignon, Nîmes, Marseille, Parijs, Bordeaux en enkele regionale bestemmingen. Vlakbij uw vakantiewoning in Arles bevinden zich winkels, restaurants en cafés. Een van de beroemdste cafes bevindt zich op het Place du Forum. Deze is namelijk te zien op een van Van Gogh's meesterwerken. Arles is de ideale vakantiebestemming door de vele bezienswaardigheden en de pittoreske sfeer.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag