Vakantiehuis Mont Ventoux – De bergen van Frankrijk verkennen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Mont Ventoux – De bergen van Frankrijk verkennen - EuroRelais

Vakantiehuis Mont Ventoux – De bergen van Frankrijk verkennen

Mont Ventoux
Om het even wanneer
Gasten
Mont Ventoux
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen aan de Mont Ventoux

Gîte Mont Ventoux
28 sep. - 5 okt.
-20%
€279
€224 per nacht
Gîte 170 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
5.0
"Uitstekend"
Mont Ventoux, Vaucluse, Frankrijk
Boek nu
Huis Mont Ventoux
29 jun. - 6 jul.
-30%
€96
€67 per nacht
Huis 60 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.0
"Goed" (27 beoordelingen)
Mont Ventoux, Vaucluse, Frankrijk
Boek nu
Huis Mont Ventoux
2 nov. - 9 nov.
-18%
€173
€142 per nacht
Huis 140 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (5 beoordelingen)
Mont Ventoux, Vaucluse, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Wilt u eens naar een bijzondere plaats in Frankrijk om te genieten en zelf sportief bezig te zijn? Kies dan eens voor een verblijf in een vakantiewoning Mont Ventoux in Vaucluse, ongeveer 20 kilometer van Carpentas in de Provence af. Wielrenliefhebbers denken bij de naam waarschijnlijk direct aan de Tour de France die hier regelmatig doorheen komen. Menigeen herinnert zich vast nog wel de legendarische overwinning van onze eigen Jan Jansen in 1967. Vanuit uw vakantiehuis Mont Ventoux zijn er verschillende wandelroutes, die ook u tot de top van deze berg zullen brengen. In juli en augustus, is het zelfs mogelijk om vanuit uw vakantiewoning in Mont Ventoux middenin de nacht, onder begeleiding van een gids een wandeling naar de top te maken. Het uitzicht zal u vooral wanneer het helder is de adem benemen: u kunt dan namelijk de vuurtorens langs de Middelandse Zee zien.

Een aantal dorpjes en kleine stadjes zijn zeker de moeite waard om vanuit uw vakantiewoning Mont Ventoux te bezoeken. Malaucène stamt nog uit de Middeleeuwen, wat terug te vinden is in de resten van ommuringen zoals de Porte de Roux en de Porte de Doubeyran. U vindt hier op zeer korte afstand van uw vakantiehuis in Mont Ventoux, ook een kerkje uit de 16e eeuw, de Église Saint-Michel-et-Pierre, dat gebouwd is in opdracht van paus Clemens V. Direct buiten dit prachtige plaatsje vindt u Notre Dame du Groseau, waar dezelfde paus een zomerverblijf had. Hiervan kunt u nu de overblijfselen van twee kapellen nog vinden.

Er is op een steenworp afstand van uw vakantiewoning Mont Ventoux nog veel meer te vinden wat echt de moeite waard is. In 1994 is deze omgeving door de UNESCO tot een beschermd gebied verklaard vanwege het zeer gevarieerde landschap en de ongekende hoeveelheid bloemen, planten en struiken die u hier vindt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag