Vakantiehuis Vaison-la-Romaine – Op vakantie in de Provence - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Vaison-la-Romaine – Op vakantie in de Provence - EuroRelais

Vakantiehuis Vaison-la-Romaine – Op vakantie in de Provence

Vaison-la-Romaine
Om het even wanneer
Gasten
Vaison-la-Romaine
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Vaison-la-Romaine

Huis Vaison-la-Romaine
14 jun. - 21 jun.
-27%
€221
€162 per nacht
Huis 50 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Vaison-la-Romaine, Vaucluse, Frankrijk
Boek nu
Huis Vaison-la-Romaine
31 aug. - 7 sep.
-29%
€281
€199 per nacht
Huis 90 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Vaison-la-Romaine, Vaucluse, Frankrijk
Boek nu
Huis Vaison-la-Romaine
28 sep. - 5 okt.
-46%
€280
€152 per nacht
Huis 140 m² ∙ 8 gasten ∙ 3 slaapkamers
Vaison-la-Romaine, Vaucluse, Frankrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Vaison-la-Romaine is een stad in het departement Vaucluse in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur in het zuidoosten van Frankrijk. Het ligt verscholen in een weelderig, vruchtbaar landschap tussen de Alpen en de Middellandse Zee. Een vakantiewoning Vaison-la-Romaine ligt aan de berg Mont Ventoux die vooral bekend is onder wielrenliefhebbers en wandelaars. Zowel de stad als de omgeving bieden een rijke variatie aan landschappen, kleuren en boomsoorten om heerlijk tot rust te komen.

Een vakantiehuis Vaison-la-Romaine in een stad vol historie

Het historische gedeelte van de stad bestaat uit twee delen. De bovenstad is doormiddel van een uniek gebogen Romeinse brug over de rivier Ouvèze verbonden met de benedenstad. Deze brug is na 2000 jaar nog steeds in gebruik. Verder kunt u nabij een vakantiewoning Vaison-la-Romaine genieten van de middeleeuwse kerken. De apsis van de kerk van St. Quenin, gewijd aan Sint Quinidius, lijkt te dateren uit de achtste eeuw. Deze apsis is één van de oudste in Frankrijk en dateert uit de Merovingische periode. In de 'Jardin des Neuf Damoiselles', ofwel de tuin van de negen juffen, kunt u origineel werk aanschouwen van de beeldhouwers Fabienne Versé en Serge Boyer. De Romeinse ruïnes, historische kerken en de mooie natuur maken de stad dynamisch en pittoresk.

Culturele evenementen nabij een vakantiehuis Vaison-la-Romaine

Verder kunt u elke zomer vanuit een vakantiewoning Vaison-la-Romaine het 'Vaison Danses' festival bijwonen. Hier treft u een hele reeks van verschillende dansen aan. Van hedendaagse dans tot hiphop, van flamenco tot Afrikaanse of Latijns-Amerikaanse dans, Vaison-la-Romaine is van alle markten thuis. In een vakantiehuis Vaison-la-Romaine kunt u optimaal genieten van de koele fonteinen, de gezellige terrassen en de prachtige markt met vele typische geuren en kleuren van de Provence.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag