Vakantiehuis Lyon - hoofdstad van de gastronomie - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Lyon - hoofdstad van de gastronomie - EuroRelais

Vakantiehuis Lyon - hoofdstad van de gastronomie

Lyon
Om het even wanneer
Gasten
Lyon
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Lyon

Huis Lyon
8 jun. - 15 jun.
-20%
€180
€144 per nacht
Huis 230 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
Lyon, Rhône, Frankrijk
Begin met boeken
Appartement Lyon
3 aug. - 10 aug.
-13%
€113
€99 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Lyon, Rhône, Frankrijk
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Lyon
4 jan. - 11 jan.
-13%
€111
€97 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Lyon, Rhône, Frankrijk
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Lyon is qua inwoners de derde stad van Frankrijk, na Parijs en Marseille. De stad is gelegen in het oosten, waar de rivieren de Rhöne en de Saône samenvloeien. Lyon is een stad waar veel Nederlandse toeristen doorheen rijden om verder naar het zuiden te gaan, maar u kunt ook heel goed hier uw vakantie doorbrengen en een vakantiehuis Lyon huren. Lyon staat bekend als hoofdstad van de gastronomie, omdat iedereen hier heerlijk kan eten, zowel de fijnproever als de grote eter. Een deel van de binnenstad van Lyon staat al jarenlang op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bezienswaardigheden

Een blikvanger van de stad, en een die u misschien wel vanuit uw vakantiewoning in Lyon kunt zien, is de metalen toren van Fourvière. De architectuur van de toren lijkt op die van de Eiffeltoren in Parijs, maar deze toren is een stuk kleiner, 85 meter. De toren staat op de heuvel Fourvière die u te voet of met de funiculaire kunt bereiken. Op de heuvel staat ook de Notre-Dame de Fourvière, van waaruit u een prachtig uitzicht over de stad hebt. De stad beschikt ook nog over een mooi stukje natuur. Loop van uw vakantiehuis in Lyon naar het Parc de la Tête d'Or in het centrum. Het is het grootste park van de stad en populair bij fietsers en wandelaars. Hier bevindt zich ook een kleine dierentuin en een minigolfbaan. Met een vakantiewoning in Lyon kunt u de deur uitstappen en spontaan besluiten ergens heen te gaan. De stad heeft zoveel te bieden, dat u dagen nodig hebt om de stad te leren kennen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag