Vakantiehuis Athene - relaxen in de hoofdstad van Griekenland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Athene - relaxen in de hoofdstad van Griekenland - EuroRelais

Vakantiehuis Athene - relaxen in de hoofdstad van Griekenland

Athene
Om het even wanneer
Gasten
Athene
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 12 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Athene

Appartement Athene
5 okt. - 12 okt.
€56 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Athene, Kentrikos Tomeas Athinon, Griekenland
Boek nu
Appartement Athene
16 nov. - 23 nov.
-5%
€67
€64 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Athene, Kentrikos Tomeas Athinon, Griekenland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Athene
30 nov. - 7 dec.
-16%
€82
€69 per nacht
Appartement 45 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Athene, Kentrikos Tomeas Athinon, Griekenland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Helemaal tot rust komt u in de hoofdstad van Griekenland: Athene. Prachtig weer, fenomenale historische bezienswaardigheden en niet al te ver van de zee. Met een vakantiehuis in Athene kunt u uzelf helemaal opladen. De stad is het politieke, culturele en economische centrum van het land en meer dan 600.000 mensen wonen hier. Wanneer u eenmaal hier bent, zult u merken dat u onmogelijk alles kunt zien in de tijd dat u hier bent. Maar wat u ook besluit te doen, u zult geen spijt krijgen dat u een vakantiewoning in Athene geboekt hebt.

De pracht van Athene

De Akropolis moet u zeker hebben bewonderd tijdens uw vakantie in uw vakantiewoning in Athene. Op deze tafelberg van 156 meter hoog bevinden zich nog belangrijke gebouwen van tweeduizend jaar oud: het Partheon, de Propyleeën en de Nikètempel. Op andere plekken van de stad vindt u nog veel meer sporen uit het verleden. Niet alleen de historie maakt een vakantiehuis in Athene de moeite waard, u kunt een daguitstapje naar zee maken. In de voorsteden, dus niet ver van de stad, zijn er nog allerlei stranden waar u helemaal niets hoeft te doen behalve uw handdoek uit te spreiden op het zand. Mocht het weer onverhoopt toch tegenzitten, dan zijn er nog enkele interessante musea, zodat u toch uw vakantiewoning in Athene uit kan. Het Akropolismuseum bevat bijvoorbeeld de objecten die gevonden zijn bij de Akropolis.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag