De mooiste vakantiehuizen 
in Eiland Lefkada - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Eiland Lefkada - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Eiland Lefkada

Eiland Lefkada
Om het even wanneer
Gasten
Eiland Lefkada
Om het even wanneer
Gasten
Het Griekse eiland Lefkas is gelegen in de Ionische Zee aan de westkant van Griekenland. Middels een smalle landtong in het noorden is het eiland verbonden met het vasteland. Ten zuiden van Lefkas vindt u 2 andere Ionische Eilanden, namelijk Kefalonia en Ithaki. Het klimaat op op Lefkas nodigt uit tot een relaxte vakantie aan het water. In juli en augustus kan het dagen achter elkaar 33 graden of meer zijn.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op het eiland Lefkada

Villa Lefkada
28 apr. - 5 mei
-68%
€310
€100 per nacht
Villa ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Lefkada, Ionische Eilanden, Griekenland
Begin met boeken
Villa Lefkada
23 apr. - 30 apr.
-68%
€541
€172 per nacht
Villa 110 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Lefkada, Ionische Eilanden, Griekenland
Begin met boeken
Villa Ponti Agiou Petrou
24 apr. - 1 mei
-68%
€314
€100 per nacht
Villa ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Ponti Agiou Petrou, Apollonii, Lefkada
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Eiland Lefkada

Maar ook in juni en september regent het er zelden.

Ga uitstapjes maken vanuit een vakantiehuis Lefkas

De oeververbinding van Lefkas met het vasteland creëert veel mogelijkheden voor uitstapjes. Op Lefkas zelf. Vanuit de badplaats Nidri vertrekken er dagelijks boten naar het naastgelegen eilandje Meganisi. Dit eiland telt 3 dorpjes en heeft prachtige strandjes met helderblauwe wateren. Of boek een excursie naar het eiland Skorpios. Lefkada of Lefkas-stad, de hoofdstad van het eiland, is een gezellig stadje waar u zich prima kunt vermaken. Wandel door de karakteristiek smalle straatjes of struin over de gezellige boulevard.

Paradijselijke stranden nabij een vakantiehuis Lefkas

De oostkust van Lefkas heeft vooral kiezelstranden. Een groot voordeel van de kiezelstranden ten opzichte van de zandstranden is dat ze minder heet zijn. De bossen reiken veelal tot dicht aan het water. Aan de westkust vindt u de uitgestrekte zandstranden, waar het water prachtig helder blauw is. De rotsen rijzen vanaf het strand steil omhoog. Het Porto Katsiki strand is een absolute must. Dit strand won de prijs voor schoonste en mooiste strand van Griekenland . Het Gira-strand bij Lefkas-stad is een mooi wit strand dat erg geliefd is bij de lokale bevolking.

Tip!

Griekenland kent vele mooie eilanden. Ga naar de geboorteplek van Pythagoras op het eiland Samos. Wandel tussen de witte huisjes op Santorini. Of ga naar de favoriete weekendbestemming van de inwoners van Athene, het kleine eilandje Aegina.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag