Vakantiehuis Debrecen - een originele vakantiebestemming - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Debrecen - een originele vakantiebestemming - EuroRelais

Vakantiehuis Debrecen - een originele vakantiebestemming

Debrecen
Om het even wanneer
Gasten
Debrecen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Debrecen

Appartement Debrecen
€54 per nacht
Appartement 45 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Debrecen, Hajdú-Bihar, Hongarije
Boek nu
Appartement Debrecen
€51 per nacht
Appartement 42 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
Debrecen, Hajdú-Bihar, Hongarije
Boek nu
Appartement Debrecen
€72 per nacht
Appartement 44 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Debrecen, Hajdú-Bihar, Hongarije
Boek nu
Bekijk alle deals

Debrecen is de tweede grootste stad van Hongarije met ruim 200.000 inwoners. De stad ligt in het oosten van het land op zo'n 40 kilometer van de grens met Roemenië. Een vakantiehuis in Debrecen geeft u de mogelijkheid deze onbekende stad te verkennen. En het is zeker de moeite waard, want er zijn bezienswaardige gebouwen en andere toeristische attracties in de stad.

Wat Debrecen te bieden heeft

Bezoek tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in Debrecen het symbool van de stad, de Grote Kerk. Die inderdaad zijn naam eer aan doet, want er zijn genoeg zitplaatsen voor 3000 mensen. Qua oppervlakte is deze kerk de grootste van het land. Hij is tussen 1802 en 1821 gebouwd toen de vorige kerk door brand verwoest was. Toeristen kunnen een van de torens beklimmen en van een prachtig uitzicht over de stad genieten. Wanneer u door het centrum van Debrecen loopt, ziet u ook het standbeeld van een historische Nederlandse persoon staan: Michiel de Ruyter. Hij bevrijdde in 1676 zesentwintig Hongaarse dominees uit de slavernij. Als dank voor deze heldendaad werd dit gedenkteken geplaatst. Lekker eten kunt u ook buiten uw vakantiehuis in Debrecen. De lokale lekkernij heet Debrecener en is een worst gekruid met onder andere paprika. Schraap al uw moed bijeen en probeer het.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag