Vakantiehuis Dublin - ervaar de hoofdstad van Ierland  - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Dublin - ervaar de hoofdstad van Ierland  - EuroRelais

Vakantiehuis Dublin - ervaar de hoofdstad van Ierland

Dublin
Om het even wanneer
Gasten
Dublin
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 5 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Dublin

Appartement Arran Quay
12 jul. - 19 jul.
-56%
€1.290
€567 per nacht
Appartement 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Arran Quay, Stoneybatter, Dublin
Boek nu
Appartement Beaumont
7 jul. - 14 jul.
-48%
€393
€206 per nacht
Appartement 65 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Beaumont, Dublin, Ierland
Boek nu
Huis Phibsborough
7 dec. - 14 dec.
-28%
€1.001
€725 per nacht
Huis 116 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Phibsborough, Dublin, Ierland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

De stad Dublin is zeker iets wat niet mag ontbreken op uw lijstje steden die u ooit nog wilt bezoeken. Dublin is de hoofdstad van Ierland en er wonen zo'n 500.000 mensen. Wanneer u in een van de vakantiehuizen in Dublin zit, zult u merken waarom Dublin een populaire toeristische bestemming is. Een tripje naar Dublin hoeft ook niet duur te worden. Bij vele bezienswaardigheden kunt u gratis naar binnen lopen. Het grote aanbod aan uitstapjes die niet al te ver van elkaar af liggen maken een vakantiehuis in Dublin helemaal waard.

Leer Dublin kennen

Een bezoekje aan het National Museum of Ireland is interessant en leerzaam. Met drie afdelingen, Natural History, Archeology en Decorative Arts & History, is er altijd wel iets wat uw belangstelling wekt. Bezienswaardige bouwwerken vindt u ook nabij uw vakantiewoning in Dublin. The Spire is een kunstwerk van 120 meter hoog bij O'Connell Street. Oorspronkelijk was er veel kritiek van de inwoners van de stad, maar die verstomde toen de Spire er eenmaal stond. Aangezien St. Patrick de patroonheilige van Ierland is, is een bezoekje aan St. Patrick's Cathedral bijna een must see tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Dublin. Deze kathedraal werd tussen 1120 en 1260 gebouwd en bezoekers kunnen een beeld krijgen van de geschiedenis van dit gebouw. Dublin is een moderne stad, waar u natuurlijk ook naar hartelust kunt shoppen en bij de lekkerste restaurants kunt eten. Het park St. Stephen's Green ligt vlakbij de voornaamste winkelstraten. Bij goed weer kunt u hier dus op uw gemak uw aankopen nogmaals bekijken. In de haven kunt u eventueel een oversteek maken naar Liverpool in het Verenigd Koninkrijk.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag